MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

Actorul Paul Ipate a primit provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

- Ce talente ascunse ai?

- Mai am talente ascunse, că sunt cele pe care le trecem noi în fișa de casting, la ”Aptitudini”. Nu știu dacă le citește cineva, dat te apuci să scrii: tenis de masă, baschet, echitație, box... Îmi place sportul cel mai mult.

- Descrie cel mai înfricoșător monstru.

- Nu știu exact cum arată, dar vine sigur din adâncimi. Am o frică de adâncimi, dar știu să înot, numai că, de fiecare dată când știu că sub mine sunt mai mult de trei metri, îmi imaginez că ceva de sub mine o să vină oricând.

- Care este motto-ul sau citatul tău preferat?

- O să mă leg de o chestiuine pe care mi-a spus-o tata, când eram mic și e valabilă în mai multe situații. ”Nu te panică, pentru că întotdeauna exită o soluție și, dacă nu ai tu nicio soluție, are viața una pentru tine”.

- Ce te face să râzi?

- Prietenii și accidentele stupide.

- La ce nu te pricepi deloc?

- Ce să zic... uite, la pești! La pescuit, frate!

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 75 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »