MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

Actorul Paul Ipate a primit provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

- Ce talente ascunse ai?

- Mai am talente ascunse, că sunt cele pe care le trecem noi în fișa de casting, la ”Aptitudini”. Nu știu dacă le citește cineva, dat te apuci să scrii: tenis de masă, baschet, echitație, box... Îmi place sportul cel mai mult.

- Descrie cel mai înfricoșător monstru.

- Nu știu exact cum arată, dar vine sigur din adâncimi. Am o frică de adâncimi, dar știu să înot, numai că, de fiecare dată când știu că sub mine sunt mai mult de trei metri, îmi imaginez că ceva de sub mine o să vină oricând.

- Care este motto-ul sau citatul tău preferat?

- O să mă leg de o chestiuine pe care mi-a spus-o tata, când eram mic și e valabilă în mai multe situații. ”Nu te panică, pentru că întotdeauna exită o soluție și, dacă nu ai tu nicio soluție, are viața una pentru tine”.

- Ce te face să râzi?

- Prietenii și accidentele stupide.

- La ce nu te pricepi deloc?

- Ce să zic... uite, la pești! La pescuit, frate!

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri, în clipul alăturat.

COMENTARII

Doinița Oancea a vorbit, la ”CulTOUR”, despre gândul care îi dădea fiori în trecut

acum 6 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Cred că aș înnebuni să fiu singur între 100 de femei”, a mărturisit gimnastul Marian Drăgulescu la ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitat la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, a intrat în jocul ”Ce-ai alege?”. Iată câteva dintre situațiile alese de sportiv:

Mihai Jurca, omul care aduce Vremea la Observator: ”Sunt o persoană foarte socialbilă”

acum 9 ore

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns ineditului interviu al emisiunii ”CulTOUR”.

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

acum 1 zile

actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »