VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2019

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspuns îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

- Spune-ne ceva despre tine ce nu știe chiar toată lumea.

- Îmi plac scufundările, am brevet de avansați, la scufundări, de vreo 16 ani. Problema mea este că în ultima perioadă nu am mai avut timp de scufundări.

- Când erai micuță, ce răspundeai la întrebarea ”ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Medic! Eram convinsă că o să mă fac medic... neurochirurg. Voiam să mă fac medic, ca să ajut oamenii, și pentru că mă fascina creierul uman.

- Ce îți place să faci când ai timp?

- Să mă plimb cu cățeii mei. Am trei... șmecheri. Doi sunt din rasa samoyed, iar unul e din rasa... ”cuțu”.

- Care a fost cel mai mare sacrificiupe care l-ai făcut?

- Pentru familie, nimic nu poate fi numit sacrificiu. Eu am vrut să nu plec foarte departe de familia mea, în alte țări, ca să îmi dezvolt cariera. Fiecare lucru are sensul și motivul lui și sunt convinsă că deciziile pe care le-am luat, au avut rostul lor.

- Când ai plâns ultima oară și de ce?

- Ooof, dacă îți spun... Cei trei căței ai mei sunt vânători și, la un moment dat, și-a făcut un cuib o pasăre în pomul din fața casei. Într-o noapte, inevitabilul s-a produs: unul dintre pui a căzut și a fost prins. Și, atunci, am plâns.

Interviul cu Paula Seling continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 56 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 67 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »