VINERI, 10 IANUARIE 2020

Paula Seling, despre părinții care își expun copiii pe rețelele de socializare ”Nu înțeleg de ce...”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care nu le înțelege este faptul că mulți părinți își expun copiii pe internet, pe rețelele de socializare. Mai ales că imaginile cu copiii de la mare, de la plajă sau în tot felul de ipostaze ajung să fie văzute de oameni care nu au nicio legătură cu ei. Dacă este vorba de a le arăta unui grup de prieteni restrânși sau familiei, susține cântăreața, nu este o problemă. Dar este o problmă atunci când sunt puse pe internet fotografii în care copiii apar în ipostaze ce îi fac să se simtă stânjeiți.

Sunt oameni care au o viață foarte ok și își pun zi de zi copiii pe internet ca să îi vadă oameni care nu au legătură cu familia lor. Nu întețeg de ce ți-ai expune familia pe internet. Cred că ar trebui să avem grijă și să respectăm dreptul la intimitate al celor mici”, a declarat artista.

Interviul integral cu Paula Seling, în clipul alăturat.

COMENTARII

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 3 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 6 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 10 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 12 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 51 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »