VINERI, 10 IANUARIE 2020

Paula Seling, despre părinții care își expun copiii pe rețelele de socializare ”Nu înțeleg de ce...”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a mărturisit că unul dintre lucrurile pe care nu le înțelege este faptul că mulți părinți își expun copiii pe internet, pe rețelele de socializare. Mai ales că imaginile cu copiii de la mare, de la plajă sau în tot felul de ipostaze ajung să fie văzute de oameni care nu au nicio legătură cu ei. Dacă este vorba de a le arăta unui grup de prieteni restrânși sau familiei, susține cântăreața, nu este o problemă. Dar este o problmă atunci când sunt puse pe internet fotografii în care copiii apar în ipostaze ce îi fac să se simtă stânjeiți.

Sunt oameni care au o viață foarte ok și își pun zi de zi copiii pe internet ca să îi vadă oameni care nu au legătură cu familia lor. Nu întețeg de ce ți-ai expune familia pe internet. Cred că ar trebui să avem grijă și să respectăm dreptul la intimitate al celor mici”, a declarat artista.

Interviul integral cu Paula Seling, în clipul alăturat.

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »