VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2019

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Eu sunt un caz de talent muncit. Eu am cântat la pian, prima oară. Așa am început studiul muzicii. Prin clasa a șasea m-a apucat pe mine lălăiala de pop. Aveam un profesor căruia îi plăcea jazz-ul foarte mult și ne recomanda piese. Ei, și, la un moment dat, cum mă lălăiam eu prin casă, tata mi-a spus «Paula, îți recomand că continui cu pianul, că e mai bine!». A fost foarte subtil. Eu, fiind foarte încăpățânată, mi-am zis «Bine, lasă că îi arăt eu!». Și, în doar șase luni, am participat la un festival, pe care l-am și câștigat. Adică, pe mine nu mă demotivează observațiile, chiar dacă, la încpeut mă enervez, mă supăr, sufăr. Dar, când cineva mă critică, mă motivează, de fapt”.

Cine sunt oamenii pe care i-a întâlnit până acum și îi consideră eroii săi, despre conectarea cu natura, ce super-putere și-ar dori să aibă, dar și multe alte povești emoționante spuse de Paula Seling, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 7 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 7 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »