JOI, 08 AUGUST 2019

Pepe mărturisește că și-ar fi dorit să devină fotbalist pentru că… se câștigă mai bine

Happy Channel l-a supus pe Pepe unui ”interogatoriu”. La emisiunea ”CulTOUR”, artistul a răspuns cu brio tirului de 61 de întrebări. Una dintre dezvăluirile făcute de el este aceea că i-ar fi plăcut să devină fotbalist. De ce? Iată explicația lui Pepe:

Intram în echipa de fotbal mai mult cu japca «Aaa, iar a venit ăsta», ziceau prietenii. Toate pasele treceau pe la mine, dădeam de două ori în minge și oboseam. Mi-ar fi plăcut să fiu un fotbalist mai bun. Se câștigă bine din fotbal…”.

Și, dacă tot suntem la capitolul mărturisiri, Pepe a spus că acum, la maturitate, privind la perioada adolescenței, și-a dat seama de un lucru extrem de important: ar fi trebuit să asculte mai mult de părinții săi.

”Un cartier plin energie și de nebunie frumoasă, unde mă reîntorc mereu cu plăcere. Mă face fericit când dau, acolo, cu ochii de câțiva prieteni”, este descrierea pe care Pepe a făcut-o carterului în care a copilărit. Care este acest cartier, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »