JOI, 08 AUGUST 2019

Pepe mărturisește că și-ar fi dorit să devină fotbalist pentru că… se câștigă mai bine

Happy Channel l-a supus pe Pepe unui ”interogatoriu”. La emisiunea ”CulTOUR”, artistul a răspuns cu brio tirului de 61 de întrebări. Una dintre dezvăluirile făcute de el este aceea că i-ar fi plăcut să devină fotbalist. De ce? Iată explicația lui Pepe:

Intram în echipa de fotbal mai mult cu japca «Aaa, iar a venit ăsta», ziceau prietenii. Toate pasele treceau pe la mine, dădeam de două ori în minge și oboseam. Mi-ar fi plăcut să fiu un fotbalist mai bun. Se câștigă bine din fotbal…”.

Și, dacă tot suntem la capitolul mărturisiri, Pepe a spus că acum, la maturitate, privind la perioada adolescenței, și-a dat seama de un lucru extrem de important: ar fi trebuit să asculte mai mult de părinții săi.

”Un cartier plin energie și de nebunie frumoasă, unde mă reîntorc mereu cu plăcere. Mă face fericit când dau, acolo, cu ochii de câțiva prieteni”, este descrierea pe care Pepe a făcut-o carterului în care a copilărit. Care este acest cartier, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 5 ore

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Am învățat că e bine să spui ce simți”, a mărturisit Oana Cârmaciu, la ”CulTOUR”

acum 10 ore

Oana Cârmaciu, cea care o interpretează pe Ioana, în serialul ”Sacrificiul”, se alătură vedetelor care au jucat în jocul ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 1 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »