MARTI, 19 FEBRUARIE 2019

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

 După ce, în prima parte a interviului ne-a spus care este marele său regret, Pepe răspunde în contiuare celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Ce crezi că ar trebui să experimenteze cineva, măcar o dată în viață?

- Să facă dragoste! 

- Ce experiență ai vrea să îți ștergi din minte pentru a o putea retrăi prima oară?

- Nu știu dacă e bine să fie din nou prima dată. La tot ce mă gândesc acum e mai mișto să fie a doua oară, a cincea oară... începând cu ieșitul pe scenă și terminând cu ce vrei tu. Prima dată parcă ai trac... Prima dată a fost foarte mișto când mi-am ținut copilul în brațe, pe Maria. Dar și a doua oară a fost la fel de mișto. 

- La ce te gândești cel mai mult când ești tu cu tine?

- La ce am de făcut pentru viitor, la ce e bine să fac pentru familia mea, pentru mine, pentru cariera mea, pentru tot ceea ce ține de mine, pentru că sunt responabil de ei.

- Ce gest mărunt din partea unui străin te-a impresionat foarte tare?

- Respectul. Educația și respectul mă impresionează de fiecare dată la oameni.

- Zi un lucru de care sunt prea mulți oameni obsedați și tu nu poți să-l înțelegi.

- Fumatul. Dacă eu nu am fumat niciodată, nu-i înțeleg. Jur, nu-i înțeleg! Îi vd cum ies în frig, la minus 20 de grade să fumeze și nu-i înțeleg. Dacă te trimiteam să cumperi o pâine pe frigul ăla, nu te-ai fi dus.

Continuarea interviului cu Pepe, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »