MIERCURI, 11 SEPTEMBRIE 2019

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

Marian Râlea, pe care îl puteți urmări în serialul ”Sacrificiul”, în rolul lui Relu Popescu, a răspuns întrebărilor reporterului emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00. Actorul a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje. Și, dacă tot a venit vorba de personaje, Marian Râlea ne-a declarat că și-ar dori să joace un anume personaj de ficțiune: Harry Potter.

”Eu pot, eu sunt Magician”, acesta este mottoul marelui actor Marian Râlea.

Îmi plac foarte mult filmele și piesele de comedie și actorii care știu să facă acest lucru, comedie”, a mărturisit actorul.

Care este cel mai înfricoșător lucru, care sunt versurile preferate, care este lucurul la pe se pricepe cel mai bine să îl facă și la ce nu se pricepe absolut deloc, dar și multe alte lucruri, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 3 ore

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 1 zile

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 1 zile

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »