MIERCURI, 11 SEPTEMBRIE 2019

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

Marian Râlea, pe care îl puteți urmări în serialul ”Sacrificiul”, în rolul lui Relu Popescu, a răspuns întrebărilor reporterului emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00. Actorul a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje. Și, dacă tot a venit vorba de personaje, Marian Râlea ne-a declarat că și-ar dori să joace un anume personaj de ficțiune: Harry Potter.

”Eu pot, eu sunt Magician”, acesta este mottoul marelui actor Marian Râlea.

Îmi plac foarte mult filmele și piesele de comedie și actorii care știu să facă acest lucru, comedie”, a mărturisit actorul.

Care este cel mai înfricoșător lucru, care sunt versurile preferate, care este lucurul la pe se pricepe cel mai bine să îl facă și la ce nu se pricepe absolut deloc, dar și multe alte lucruri, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 11 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 3 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 4 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Pentru Dorian Popa, viața ideală ar fi cu doi-trei copii și o mașină scumpă și într-o țară...

acum 6 zile

Dorian Popa, invitat la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a mărturisit că din viața lui ideală ar face parte doi copii și o mașină scumpă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »