VINERI, 17 MAI 2019

Primul sport practicat de Marian Drăgulescu nu a fost gimnastica! El a vrut să devină... karatist

La 37 de ani, Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene. Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul  a mărturisit că primul sport practicat de el NU a fost gimnastica!

”Urmăream filmele cu Bruce Lee și, dacă mă întreba atunci cineva ce aș fi vrut să mă fac, aș fi spus karatist și polițist. Culmea e că am avut șansa să devin karatist. Primul sport pe care l-am făcut a fost karate, la 6 ani și jumătate. Nu mi s-a potrivit deloc și era foarte departe de unde locuiam, făceam numai două ore pe drum. Plus că, la antrenament, era o disciplină de fier și, la acea vârstă, nu mi se potrivea. În plus, eu sunt o fire mai rebelă și îmi place foarete mult să ies din tipar și sunt o fire foarte creativă, iar asta, creativitatea, m-a ajutat foarte mult în gimnastică”, a măsturisit Marian Drăgulescu la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Interviul cu Marian Drăgulescu acordat emisiunii ”CulTOUR”, continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 19 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 19 ore

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 2 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »