VINERI, 08 MARTIE 2019

Producătorul Dan Drăghicescu, despre "Fata din Transilvania", un scurtmetraj cu Maia Morgenstern

Dan Drăghicescu, producătorul scurtmetrajului „Fata din Transilvania” a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Dan Drăghicescu a lucrat multă vreme în publicitate, primul său contact cu acest domeniu având loc în Franța. A produs peste 400 de spoturi TV în România și străinătate. Unul dintre cele mai apreciate scurtmetraje ale sale este ”Fata din Transilvania” (2011) cu Maia Morgenstern, în distribuție.

Cum a convins-o pe marea actriță să joace în filmul ”Fata din Transilvania”?

Nu a fost ușor, a fost o provocare. Regizorul, Sabin Dorohoi a avut ideea cu Maia. Eu, ca producător, mi s-a părut un vis fantastic să o avem în distribuția din acest film independent. Maia m-a chemat la vreo 3-4 întâlniri, am fost și la facultate după dânsa, să discutăm scenariul, să-i propunem datele”.

Povestea se întâmplă undeva în inima Transilvaniei, într-un orășel pierdut de lume, unde încă mai sunt prezente tradiții foarte bizare. Un tânăr pleacă spre Sibiu, pentru o întâlnire de afaceri. Doar că se rătăcește și de aici se declanșează un lanț de venimente ce îl deturnează de la drumul său. Din distribuție: Maia Morgenstern, Andreea Vasile, Orlando Petriceanu.
Din clipul alăturat, puteți afla întâmplări de culise de la filmărie acestui scurt metraj, povestite chiar de producătorul Dan Drăghicescu.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »