VINERI, 08 MARTIE 2019

Producătorul Dan Drăghicescu, despre "Fata din Transilvania", un scurtmetraj cu Maia Morgenstern

Dan Drăghicescu, producătorul scurtmetrajului „Fata din Transilvania” a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Dan Drăghicescu a lucrat multă vreme în publicitate, primul său contact cu acest domeniu având loc în Franța. A produs peste 400 de spoturi TV în România și străinătate. Unul dintre cele mai apreciate scurtmetraje ale sale este ”Fata din Transilvania” (2011) cu Maia Morgenstern, în distribuție.

Cum a convins-o pe marea actriță să joace în filmul ”Fata din Transilvania”?

Nu a fost ușor, a fost o provocare. Regizorul, Sabin Dorohoi a avut ideea cu Maia. Eu, ca producător, mi s-a părut un vis fantastic să o avem în distribuția din acest film independent. Maia m-a chemat la vreo 3-4 întâlniri, am fost și la facultate după dânsa, să discutăm scenariul, să-i propunem datele”.

Povestea se întâmplă undeva în inima Transilvaniei, într-un orășel pierdut de lume, unde încă mai sunt prezente tradiții foarte bizare. Un tânăr pleacă spre Sibiu, pentru o întâlnire de afaceri. Doar că se rătăcește și de aici se declanșează un lanț de venimente ce îl deturnează de la drumul său. Din distribuție: Maia Morgenstern, Andreea Vasile, Orlando Petriceanu.
Din clipul alăturat, puteți afla întâmplări de culise de la filmărie acestui scurt metraj, povestite chiar de producătorul Dan Drăghicescu.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »