VINERI, 26 MAI 2017

Putea să devină medic, dar a ales actoria. Daniela Nane îi este recunoscătoare unei persoane că a ajutat-o să își urmeze visul

Actrița Daniela Nane a mărturisit la Happy Tribute, by Anca Țurcașiu, că a știut de copil ce meserie își dorea să practice. Și, deși a mers la cel mai bun liceu de fizică-chimie, ea a continuat cu actoria, nu cu medicina. Iar pentru asta, spune Daniela Nane, îi este recunoscătoare mamei sale, care nu a dat-o la Facultatea de Medicină, așa cum au făcut aproape toți colegii ei de clasă. 

Voiam să fiu actriță de când aveam 2-3 ani. Nici nu știam ce înseamnă actriță și eu voiam să fiu actriță. Am crescut cu gândul ăsta, iar mama spera că o să îmi treacă. Eram elevă la cel mai bun liceu din Iași, la fizică-chimie, care pregătea mediciniștii. Din cei 36 de colegi de-ai mei, 30 sunt medici. După treapta a doua, zic, <Mama, te rog să mă lași să dau la Teatru>. Când a văzut mama că nu termin cu treaba asta, a zis <Hai!>. Trebuie să îi fiu recunoscătoare că m-a lăsat să fac ce mi-am dorit. Cel mai bun sfat pe care l-aș da părinților este acela de aibă în ceea ce simt copiii lor că vor să facă”.


 Născută pe 29 Noiembrie 1971 la Iași, Daniela Nane a practicat balet clasic, echitație, ski, patinaj, înot. În 1991, câștigă titlul de Miss România, fiind prima Miss după revoluția din 1989. Tot în 1991, Daniela este prima româncă intrată în concursul Miss Universe.
A absolvit Academia de Teatru și Film în 1995 și este repartizata la Teatrul Bulandra. Daniela Nane are o carieră impresionantă, încununată cu trei premii UNITER.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 22 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »