MARTI, 28 MAI 2019

Raluka, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu-mi plac oamenii care vorbesc mult la telefon”

Sunt un om distractiv, pozitiv, certăreț, impulsiv, foarte talentat, uneori sunt relaxată, alteori, încordată. În mare, cam asta sunt eu”, au fost primele cuvinte ale invitatei emisiunii ”CulTOUR”. Raluka a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a făcut față cu brio ”interogatoriului” Happy Channel.

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Nu-mi plac oamenii lenți, oamenii care vorbesc mult la telefon. De ce trebuie să mă țineți șapte milioane de ani la telefon?

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?

- Să cânt. Și... să mă cert... glumeeeesc!

- La ce te gândești cel mai mult când ești tu cu tine?

- La cum să fiu fericită, la ce să fac să fiu mai fericită de atât, la ce să fac să fie familia mea mai fericită.

- Dacă ar fi să îți schimbi numele, cum ți-ar plăcea să te cheme?

- Îmi place numele meu. Mă mai cheamă și Alexandra. Dar doar domnul Horia Moculescu îmi spune Alexandra.

Interviul cu Raluka, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 69 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »