JOI, 12 DECEMBRIE 2019

Cum arată cozonacul perfect, din punctul de vedere al lui Randi

61 de întrebări despre Crăciun și iarnă pentru Randi. Ce a răspuns artistul interviului acordat emisiunii ”CulTOUR”, aflați în cele ce urmează. 

- Descrie Crăciunul în trei cuvinte.

- Familie, cozonac și... cadouri.

- Spune-ne o amintire frumoasă, de Crăciun.

- Frumos a fost când a venit fratele meu cu elful lui nou născut, născut prematur, l-au îmbrăcat în elf și chiar arăta ca un pui de elf. Înainte, nu prea pot să zic că eram extaziați că venea Cărciunul, că nu prea aveam bani. Noi nu primeam tot ce ne doream.

- Când începe pentru tine goana după cadourile de Crăciun?

- Mi-am propus, acum o lună, să termin cu aceste cadouri din timp, foarte devreme, ca să nu mai am stres. Am intrat în decembrie și nu am făcut nimic... Nu am fost niciodată cu o asemenea criză să merg la cumpărături cu o zi înainte de Crăciun.

- Ce preparat nu ar trebui să lipseasă de pe masa de Crăciun?

- Cozonacul! Și făcut în casă. La mine, cozonacul înseamnă numai nucă. Nouă, la Vălenii de Munte, ne făcea străbunica noastră cozonac cu multă nucă. Eu așa consider că se face cozonacul. 

- Care este colindul tău preferat?

- Dacă o să zic că nu e niciunul din România, o ză zică lumea ”ăsta e fițos”, a uitat de unde a plecat. Mie îmi plac colindele americane, pentru că îți dau bucuria de Crăciun. Când eram mic, mereu părinții meu puneau colinde românești și ele nu-mi pun zâmbetu pe față precum cele americane.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 11 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 15 ore

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Cezar Oatu, față în față cu o serie de alegeri complicate

acum 18 ore

Alegeri, alegeri, alegeri… La emisiunea ”CulTOUR”, Cezar Oatu a fost pus să aleagă una dintre fiecare variantă propusă de reporterul Happy Channel în cadrul jocului ”Ce-ai alege?”.

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

acum 2 zile

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”?

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 6 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »