MARTI, 28 MAI 2019

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” versus ”Șefa a intrat la apă”. Cronica filmelor, de Irina Margareta Nistor

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” (”Avengers: Endgame”) și ”Șefa a intrat la apă” (”Little”) sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” (”Avengers: Endgame”) îi are în distribuție pe Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans.
Tony Stark este în spațiu, plutind în voia sorții, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate. El înregistrează un mesaj în speranța că, probabil mult după ce el nu va mai fi, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

”Șefa a intrat la apă” (”Little”), cu Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae, este o comedie despre un adult, o șefă nesuferită, care se trezește din nou copil, într-o dimineață.

Jordan Sanders este șefa unei companii IT de succes, iar April este multîncercata ei asistentă.

Care dintre cele două filme a primit, de la Irina Margareta Nistor titlul de ”Drumul spre stele” și care este ”Sub pământ SRL”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 69 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 71 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »