MARTI, 28 MAI 2019

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” versus ”Șefa a intrat la apă”. Cronica filmelor, de Irina Margareta Nistor

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” (”Avengers: Endgame”) și ”Șefa a intrat la apă” (”Little”) sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” (”Avengers: Endgame”) îi are în distribuție pe Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans.
Tony Stark este în spațiu, plutind în voia sorții, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate. El înregistrează un mesaj în speranța că, probabil mult după ce el nu va mai fi, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

”Șefa a intrat la apă” (”Little”), cu Regina Hall, Marsai Martin, Issa Rae, este o comedie despre un adult, o șefă nesuferită, care se trezește din nou copil, într-o dimineață.

Jordan Sanders este șefa unei companii IT de succes, iar April este multîncercata ei asistentă.

Care dintre cele două filme a primit, de la Irina Margareta Nistor titlul de ”Drumul spre stele” și care este ”Sub pământ SRL”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 4 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 2 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 3 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »