VINERI, 12 APRILIE 2019

Rică Răducanu, la ”CulTOUR”: „Sunt un băiat valabil, născut la țară”

Rică Răducanu, legenda fotbalului românesc, a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00. Un interviu spumos, plin de umor și de povești frumoase cu cel mai iubit portar al Rapidului.

- Descrieți-vă într-o propoziție.
- Sunt un băiat valabil, născut la țară și iubesc lumea, pentru că și ea mă iubește pe mine.
- Ce nu știe lumea despre dv?
- Nu se știe că sunt un băiat de casă, nu consum țigări, băuturi.
- Ce consideră prietenii atât de tipic?
- Toată lumea mă iubește pentru că știe că sunt băiat valabil și dacă pot să ajut, ajut, pentru că și eu am fost ajutat.
- Care este acel ceva pe care îl aveți și toți și l-ar dori?
- Umorul și sufletul meu.
- Dacă ar fi să vă schimbați numele, cum ați vrea să vă cheme?
- Nu cred că aș vrea să îmi schimb numele. Multă lume nici nu știe cum mă cheamă: pe mine mă cheamă Necula Răducanu și mama mi-a zis Rică și așa a rămas.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 75 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »