LUNI, 13 MAI 2019

Să deschidă o cantină și să facă azile pentru bătrâni, două dintre dorințele Crinei Mardare, mărturisite la Happy Channel

Crina Mardare s-a lăsat supusă ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel și prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman. De altfel, Criss și Vlad au mărturisit că invitata acestei ediții de ”CulTOUR” este profesoara lor de canto.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?
- Nu o să spun că știu să cânt sau să îi învăț pe alții să cânte… Știu să gătesc perfect și e unul dintre visele mele să deschid o cantină și să gătesc.
- Care este acel lucru pe care îl ai și toți cei din jur și-l doresc?
- Am un… soi de bunătate și de dăruire fără să cer vreodată înapoi.
- Ce îți place cel mai mult să faci când ai timp?
- Să plec în vacanțe, să fiu într-o vacanță continuă.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După casa bunicilor. Eu am fost crescută de bunici, părinții mei au lucrat în străinătate, în diplomație. Stăteam la bunici. Ei aveau o casă în Ferentari. Pe vremea aceea Ferentari era un cartier de vile, pe atunci.
- Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine la 15 ani?
- Că trebuie să trăiesc fiecare clipă intens și că trebuie să învăț că nu tot ce zboară se mănâncă, să îmi ascult tot timpul intuiția.
- Ce ai face dacă ai avea un milion de dolari?
- Mare parte din bani aș da-o să construiesc niște azile de bătrâni adevărate. România nu e ce trebuie pentru un bătrân.


Fostă vocalistă a grupurilor muzicale 5T, Sfinx și 3T, Crina Mardare este creatoarea școlii de muzică Blue Sound și profesoară de canto. Alături de trupele din care a făcut parte, artista a cântat în multe țări din vestul Europei, dar în special în Danemarca, Germania și Olanda. Crina Mardare este mama bateristului, muzicianului și actorului Mihai ”Bubu” Cernea.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 49 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 60 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 63 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 67 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 69 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »