LUNI, 13 MAI 2019

Să deschidă o cantină și să facă azile pentru bătrâni, două dintre dorințele Crinei Mardare, mărturisite la Happy Channel

Crina Mardare s-a lăsat supusă ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel și prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman. De altfel, Criss și Vlad au mărturisit că invitata acestei ediții de ”CulTOUR” este profesoara lor de canto.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?
- Nu o să spun că știu să cânt sau să îi învăț pe alții să cânte… Știu să gătesc perfect și e unul dintre visele mele să deschid o cantină și să gătesc.
- Care este acel lucru pe care îl ai și toți cei din jur și-l doresc?
- Am un… soi de bunătate și de dăruire fără să cer vreodată înapoi.
- Ce îți place cel mai mult să faci când ai timp?
- Să plec în vacanțe, să fiu într-o vacanță continuă.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După casa bunicilor. Eu am fost crescută de bunici, părinții mei au lucrat în străinătate, în diplomație. Stăteam la bunici. Ei aveau o casă în Ferentari. Pe vremea aceea Ferentari era un cartier de vile, pe atunci.
- Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine la 15 ani?
- Că trebuie să trăiesc fiecare clipă intens și că trebuie să învăț că nu tot ce zboară se mănâncă, să îmi ascult tot timpul intuiția.
- Ce ai face dacă ai avea un milion de dolari?
- Mare parte din bani aș da-o să construiesc niște azile de bătrâni adevărate. România nu e ce trebuie pentru un bătrân.


Fostă vocalistă a grupurilor muzicale 5T, Sfinx și 3T, Crina Mardare este creatoarea școlii de muzică Blue Sound și profesoară de canto. Alături de trupele din care a făcut parte, artista a cântat în multe țări din vestul Europei, dar în special în Danemarca, Germania și Olanda. Crina Mardare este mama bateristului, muzicianului și actorului Mihai ”Bubu” Cernea.

COMENTARII

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »