LUNI, 13 MAI 2019

Să deschidă o cantină și să facă azile pentru bătrâni, două dintre dorințele Crinei Mardare, mărturisite la Happy Channel

Crina Mardare s-a lăsat supusă ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel și prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman. De altfel, Criss și Vlad au mărturisit că invitata acestei ediții de ”CulTOUR” este profesoara lor de canto.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?
- Nu o să spun că știu să cânt sau să îi învăț pe alții să cânte… Știu să gătesc perfect și e unul dintre visele mele să deschid o cantină și să gătesc.
- Care este acel lucru pe care îl ai și toți cei din jur și-l doresc?
- Am un… soi de bunătate și de dăruire fără să cer vreodată înapoi.
- Ce îți place cel mai mult să faci când ai timp?
- Să plec în vacanțe, să fiu într-o vacanță continuă.
- După ce tânjește copilul din tine?
- După casa bunicilor. Eu am fost crescută de bunici, părinții mei au lucrat în străinătate, în diplomație. Stăteam la bunici. Ei aveau o casă în Ferentari. Pe vremea aceea Ferentari era un cartier de vile, pe atunci.
- Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine la 15 ani?
- Că trebuie să trăiesc fiecare clipă intens și că trebuie să învăț că nu tot ce zboară se mănâncă, să îmi ascult tot timpul intuiția.
- Ce ai face dacă ai avea un milion de dolari?
- Mare parte din bani aș da-o să construiesc niște azile de bătrâni adevărate. România nu e ce trebuie pentru un bătrân.


Fostă vocalistă a grupurilor muzicale 5T, Sfinx și 3T, Crina Mardare este creatoarea școlii de muzică Blue Sound și profesoară de canto. Alături de trupele din care a făcut parte, artista a cântat în multe țări din vestul Europei, dar în special în Danemarca, Germania și Olanda. Crina Mardare este mama bateristului, muzicianului și actorului Mihai ”Bubu” Cernea.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »