• JOI, 08 NOIEMBRIE 2018

  “S-a născut din mersul la serviciu”, spune jurnalistul Horia Ghibuțiu despre cartea sa. AZI, la ”CulTOUR”, vin și Carmen Tănase și Petru Păun

  Cu o experiență jurnalistică de peste 28 de ani în presa scrisă, TV, radio și online, Horia Ghibuțiu este invitatul emisiunii “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, care se va difuza astăzi de la 17.30 la Happy Channel. În cadrul ediției, acesta vorbește și despre debutul său ca scriitor.

  “În timp ce tu dormeai”, o carte inedită, care s-a născut “din mersul la serviciu”.

  Ambalând niște postări de social media, de fapt, am încercat să scriu niște texte de formă jurnalistică, cu niște valențe literare. Niște meditații” ,povestește Horia Ghibuțiu la “CulTOUR”, ediție pe care telespectatorii o pot urmări, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în reluare, de la 23.00.

  “70% din carte fusese postată. (…) În această carte, de neliniști matinale, în principiu se regăsesc bucurii, angoase,spaime de când mă știu”, mai spune acesta.

  Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Horia Ghibuțiu, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel (în reluare, de la 23.00).

  Tot în cadrul ediției de astăzi, despre bucuria scrisului și a cititului, despre importanța lecturii, vorbesc și Carmen Tănase și Petru Păun, invitați pe care CulTOUR îi va aduce astăzi în fața publicului. Ei vor vorbi despre importanța citilului.

  Citiți pentru că în felul acesta învățați să descoperiți lumea voastră interioară! Atunci când citești o carte, trăiești în tine, în mintea ta, în sufletul tău, lecturi care îți dau răspunsuri”, este de părere Petru Păun.

  COMENTARII

  Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

  acum 1 ore

  Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza la Happy Channel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) .

  Mihai Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

  acum 2 ore

   Solistul Mihai Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00)....

  ”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

  acum 9 ore

  Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel în fiecare zi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  AZI, la ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

  acum 1 zile

  De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  ”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

  acum 4 zile

   În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »