VINERI, 20 APRILIE 2018

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei interesați pot învăța limba turcă și pot lua parte la diverse activități menite să le ofere o experiență culturală și educativă.

Sâmbătă (21 aprilie), de la ora 15.30, porțile Centrului Cultural Yunus Emre se deschid pentru telespectatorii Happy Channel. Institutul se pregătește pentru Școala de vară, în cadrul căreia cursanții pot lua parte la o serie de acțiuni care îi pot ajuta să cunoască mai bine universul Turciei.

Cred că este o oportunitate foarte mare pentru oricine, programul este deja implementat de ceva timp. Sunt mulți români care studiază limba turcă, care s-au înscris la Școala de vară. Este un curs intensiv, care se desfășoară pe durata a trei săptămâni, dar nu este vorba doar de perfecționarea limbii, ci mai ales despre un schimb cultural de experiențe și socializare. Grupurile de studenți fac un tur al țării, iar apoi se adună la Istanbul. Așa că i-aș sfătui pe cei care urmează cursuri la Yunus Emre să se înscrie și la școala de vară, pentru că după cum știți Institutul Yunus Emre acoperă toate cheltuielile, inclusiv pe cele de transport. Îi sfătuiesc pe studenți să ia parte la această experiență, este ca o vacanță culturală și educativă.”, spune Ambasadorul Turciei în România – Osman Koray Ertaș.

Tot în cadrul ediției "Povești COOL", care se va difuza sâmbătă, de la ora 15.30, Vlad Gherman o are invitată la "Don Apetit & Co" pe Asan Remzie – chef Ambasada Turciei, de la care învață să pregătească o delicioasă rețetă tradițională din bucătăria turcească. 

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »