VINERI, 20 APRILIE 2018

Sâmbătă, 21 aprilie, la Povesti COOL. Criss și Vlad invită telespectatorii într-o călătorie culturală în universul Turciei

În ediția de sâmbătă (21 aprilie) a emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le propun telespectatorilor Happy Channel să exploreze alături de ei universul Turciei! Institutul Centrul Cultural Yunus Emre este locul ideal în care cei interesați pot învăța limba turcă și pot lua parte la diverse activități menite să le ofere o experiență culturală și educativă.

Sâmbătă (21 aprilie), de la ora 15.30, porțile Centrului Cultural Yunus Emre se deschid pentru telespectatorii Happy Channel. Institutul se pregătește pentru Școala de vară, în cadrul căreia cursanții pot lua parte la o serie de acțiuni care îi pot ajuta să cunoască mai bine universul Turciei.

Cred că este o oportunitate foarte mare pentru oricine, programul este deja implementat de ceva timp. Sunt mulți români care studiază limba turcă, care s-au înscris la Școala de vară. Este un curs intensiv, care se desfășoară pe durata a trei săptămâni, dar nu este vorba doar de perfecționarea limbii, ci mai ales despre un schimb cultural de experiențe și socializare. Grupurile de studenți fac un tur al țării, iar apoi se adună la Istanbul. Așa că i-aș sfătui pe cei care urmează cursuri la Yunus Emre să se înscrie și la școala de vară, pentru că după cum știți Institutul Yunus Emre acoperă toate cheltuielile, inclusiv pe cele de transport. Îi sfătuiesc pe studenți să ia parte la această experiență, este ca o vacanță culturală și educativă.”, spune Ambasadorul Turciei în România – Osman Koray Ertaș.

Tot în cadrul ediției "Povești COOL", care se va difuza sâmbătă, de la ora 15.30, Vlad Gherman o are invitată la "Don Apetit & Co" pe Asan Remzie – chef Ambasada Turciei, de la care învață să pregătească o delicioasă rețetă tradițională din bucătăria turcească. 

COMENTARII

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 18 ore

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 18 ore

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 23 ore

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 1 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 1 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »