JOI, 27 IUNIE 2019

”Scriam lucrări întregi despre nimic... Băteam câmpii”, mărturisește Dan Helciug la emisiunea ”CulTOUR”

Dan Helciug, vocea trupei ”Spitalul de urgență”, care ne cânta, cu ani în urmă, despre ”Un meduz și o meduză”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns interviului de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”. Iată, mai jos, câteva dintre întrebările și răspunsurile oferite de Dan:

- Care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-ai făcut pentru o persoană?

- Am făcut întotdeauna ce trebuie, în situații de criză. Nu pot să îl numesc sacrificiu. Ceea ce numești tu sacrificiu, la mine este îndatorire.

- Care a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iei până acum?

- Cea mai grea decizie pe care am luat-o a fost cea când a trebuit să merg să muncesc undeva și trebuia să fiu în două locuri în același timp și am ales munca, în detrimetul familiei.

- Ce materie nu ți-a plăcut deloc la școală?

- Matematica nu mi-a plăcut, dar acum, culmea, a început să îmi placă... la bătrânețe. Îi văd sensul și am descoperit matematica în poeziile lui Ion Barbu. Matematica, de fapt, stă la baza universului. La chimie, inventam tot felul de teoreme și combinam în tot felul... eram chimistul nebun. Scriam lucrări întregi despre nimic... Băteam câmpii. Îi distram pe profesori. Demonstrațiile mele erau utopice.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 2 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 4 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 4 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »