JOI, 27 IUNIE 2019

”Scriam lucrări întregi despre nimic... Băteam câmpii”, mărturisește Dan Helciug la emisiunea ”CulTOUR”

Dan Helciug, vocea trupei ”Spitalul de urgență”, care ne cânta, cu ani în urmă, despre ”Un meduz și o meduză”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns interviului de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”. Iată, mai jos, câteva dintre întrebările și răspunsurile oferite de Dan:

- Care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-ai făcut pentru o persoană?

- Am făcut întotdeauna ce trebuie, în situații de criză. Nu pot să îl numesc sacrificiu. Ceea ce numești tu sacrificiu, la mine este îndatorire.

- Care a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iei până acum?

- Cea mai grea decizie pe care am luat-o a fost cea când a trebuit să merg să muncesc undeva și trebuia să fiu în două locuri în același timp și am ales munca, în detrimetul familiei.

- Ce materie nu ți-a plăcut deloc la școală?

- Matematica nu mi-a plăcut, dar acum, culmea, a început să îmi placă... la bătrânețe. Îi văd sensul și am descoperit matematica în poeziile lui Ion Barbu. Matematica, de fapt, stă la baza universului. La chimie, inventam tot felul de teoreme și combinam în tot felul... eram chimistul nebun. Scriam lucrări întregi despre nimic... Băteam câmpii. Îi distram pe profesori. Demonstrațiile mele erau utopice.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »