MARTI, 10 SEPTEMBRIE 2019

Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit la ”CulTOUR”. Iată de ce este mereu atât de binedispus

Încerc să fiu happy 24 de ore 7 zile din săptămână pentru că sunt de părere că energia pe care o atragem este și cea e care o vom dobândi. Și, dacă îți dorești să fii happy, trebuie, de multe ori, să încerci să îți impui fericirea”, este declarația pe care Dorian Popa a făcut-o la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. 

Mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze, mereu plin de energie și cu cel puțin o duzină de glume de spus. Așa este mereu Dorian. Pentru că el crede că clipele neplăcute pot fi depășite mai ușor dacă ne păstrăm buna dispoziție:

Orice om se lovește de momente grele în viață. Iar întrebarea mea este: dacă ești mereu supărat și mofluz, cu ce rezolvi problema? Lucrurile grele întâmplate s-au întâmplat deja. Punct. Iar energia pozitivă, consider eu, ajută în situații nasoale mult mai mult”.

Despre atmosfera pe platourile de filmare pentru serialul ”Sacrificiul”, în care Dorian joacă rolul lui Mario Busuioc, despre divorțul părinților săi, despre viața sa personală, aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 4 ore

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 7 ore

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 1 zile

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 1 zile

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »