MARTI, 10 SEPTEMBRIE 2019

Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit la ”CulTOUR”. Iată de ce este mereu atât de binedispus

Încerc să fiu happy 24 de ore 7 zile din săptămână pentru că sunt de părere că energia pe care o atragem este și cea e care o vom dobândi. Și, dacă îți dorești să fii happy, trebuie, de multe ori, să încerci să îți impui fericirea”, este declarația pe care Dorian Popa a făcut-o la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. 

Mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze, mereu plin de energie și cu cel puțin o duzină de glume de spus. Așa este mereu Dorian. Pentru că el crede că clipele neplăcute pot fi depășite mai ușor dacă ne păstrăm buna dispoziție:

Orice om se lovește de momente grele în viață. Iar întrebarea mea este: dacă ești mereu supărat și mofluz, cu ce rezolvi problema? Lucrurile grele întâmplate s-au întâmplat deja. Punct. Iar energia pozitivă, consider eu, ajută în situații nasoale mult mai mult”.

Despre atmosfera pe platourile de filmare pentru serialul ”Sacrificiul”, în care Dorian joacă rolul lui Mario Busuioc, despre divorțul părinților săi, despre viața sa personală, aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »