MARTI, 10 SEPTEMBRIE 2019

Secretul lui Dorian Popa, dezvăluit la ”CulTOUR”. Iată de ce este mereu atât de binedispus

Încerc să fiu happy 24 de ore 7 zile din săptămână pentru că sunt de părere că energia pe care o atragem este și cea e care o vom dobândi. Și, dacă îți dorești să fii happy, trebuie, de multe ori, să încerci să îți impui fericirea”, este declarația pe care Dorian Popa a făcut-o la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. 

Mereu îl vedem cu zâmbetul pe buze, mereu plin de energie și cu cel puțin o duzină de glume de spus. Așa este mereu Dorian. Pentru că el crede că clipele neplăcute pot fi depășite mai ușor dacă ne păstrăm buna dispoziție:

Orice om se lovește de momente grele în viață. Iar întrebarea mea este: dacă ești mereu supărat și mofluz, cu ce rezolvi problema? Lucrurile grele întâmplate s-au întâmplat deja. Punct. Iar energia pozitivă, consider eu, ajută în situații nasoale mult mai mult”.

Despre atmosfera pe platourile de filmare pentru serialul ”Sacrificiul”, în care Dorian joacă rolul lui Mario Busuioc, despre divorțul părinților săi, despre viața sa personală, aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 11 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 3 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 4 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 5 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »