VINERI, 08 NOIEMBRIE 2019

”Cu el am avut o chimie ciudată”, a dezvăluit Sore despre solistul trupei The Motans

Sore Mihalache a acceptat invitație Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sore a dezvăluit că este o persoană mereu pozitivă și fericită. Ce o face fericită?

”Eu sunt o persoană veselă. Mereu am fost veselă. Din fericire, nu am trăit și nu trăiesc momente triste. Mă întristează doar momentele de așteptare profesională, sau vreo febră a colilului. Sunt mereu fericită cu copilul meu. Este boost-ul meu de energie. Sunt fericită în studio. Sunt fericită și la atelier, când îmi iese o rochie sau când primesc un compliment”.

Artista a mărturisit că îi plac foarte tare versurile uneia dintre piesele cântate de trupa ”The Motans”: „Apusul de soare este răsăritul văzut de la spate”. Și, apropo de această trupă, Sore a povestit un episod cu solistul formației:

Cu el am avut o chimie ciudată. Necunoscându-ne deloc, ne-am întâlnit într-o instituție publică și ne-am salutat ca și cum ne știam. M-a surprins foarte tare cât de om este, cât de modesc, cât de educat este”.

Întregul interviu cu Sore, în clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

acum 1 zile

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”.

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 2 zile

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 2 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 2 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »