VINERI, 08 NOIEMBRIE 2019

”Cu el am avut o chimie ciudată”, a dezvăluit Sore despre solistul trupei The Motans

Sore Mihalache a acceptat invitație Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sore a dezvăluit că este o persoană mereu pozitivă și fericită. Ce o face fericită?

”Eu sunt o persoană veselă. Mereu am fost veselă. Din fericire, nu am trăit și nu trăiesc momente triste. Mă întristează doar momentele de așteptare profesională, sau vreo febră a colilului. Sunt mereu fericită cu copilul meu. Este boost-ul meu de energie. Sunt fericită în studio. Sunt fericită și la atelier, când îmi iese o rochie sau când primesc un compliment”.

Artista a mărturisit că îi plac foarte tare versurile uneia dintre piesele cântate de trupa ”The Motans”: „Apusul de soare este răsăritul văzut de la spate”. Și, apropo de această trupă, Sore a povestit un episod cu solistul formației:

Cu el am avut o chimie ciudată. Necunoscându-ne deloc, ne-am întâlnit într-o instituție publică și ne-am salutat ca și cum ne știam. M-a surprins foarte tare cât de om este, cât de modesc, cât de educat este”.

Întregul interviu cu Sore, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 16 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 17 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 17 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 18 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 18 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »