VINERI, 08 NOIEMBRIE 2019

”Cu el am avut o chimie ciudată”, a dezvăluit Sore despre solistul trupei The Motans

Sore Mihalache a acceptat invitație Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sore a dezvăluit că este o persoană mereu pozitivă și fericită. Ce o face fericită?

”Eu sunt o persoană veselă. Mereu am fost veselă. Din fericire, nu am trăit și nu trăiesc momente triste. Mă întristează doar momentele de așteptare profesională, sau vreo febră a colilului. Sunt mereu fericită cu copilul meu. Este boost-ul meu de energie. Sunt fericită în studio. Sunt fericită și la atelier, când îmi iese o rochie sau când primesc un compliment”.

Artista a mărturisit că îi plac foarte tare versurile uneia dintre piesele cântate de trupa ”The Motans”: „Apusul de soare este răsăritul văzut de la spate”. Și, apropo de această trupă, Sore a povestit un episod cu solistul formației:

Cu el am avut o chimie ciudată. Necunoscându-ne deloc, ne-am întâlnit într-o instituție publică și ne-am salutat ca și cum ne știam. M-a surprins foarte tare cât de om este, cât de modesc, cât de educat este”.

Întregul interviu cu Sore, în clipul alăturat.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 3 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 3 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »