MARTI, 21 MAI 2019

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Pfiu! Stai să mă gândesc ce nu știe lumea despre mine... Fiind o persoană sinceră, lumea știe multe despre mine... Uite, pot să săpun că am fost grasă când eram mică.

- Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?

- Știu să îmbrac bărbați.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Avocat sau profesoară de matematică, depinde de cine mă întreba. Când mă întreba tata, spuneam avocat. Când mă întreba mama, spuneam profesoară de matematică, pentru că mama și bunica au fost profesoare de matematică. Nu m-am hotătât până târziu ce o să fac.

- După ce tânjește copilul din tine?

- După afecțiune. Sunt avidă  de afecțiune, dau multă afecțiune. Sunt foarte pupăcioasă cu cei din jur.

- Care a fost primul tău loc de muncă?

- Cu acte, la o firmă de import-export, aveam 15 ani. Primul loc de muncă, fără acte, a fost la 14 ani, când spălam parbrize. Am fost prima din România. Era imediat după revoluția din 89, câștigam o tonă de bani. Eram două fete, ambele fete de profesori. Câștigam o tonă de bani, făceam cam 2.000 de lei pe zi în două ore de muncă. Mama era director de liceu și avea vreo 4-5.000 de lei pe lună!

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »