MIERCURI, 07 AUGUST 2019

”Sunt... nepretențios”, a mărturisit Mihai Călin la Happy Channel

Mihai Călin, pe care l-ați putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Actorul a mărturisit că, atunci când are timp liber, îi place să-l petreacă în compania prietenilor.

Îmi place să ies prin locuri liniștite. Nu mai ies de mult timp prin cluburi, prin locuri cu muzică tare. Îmi place să ies cu prietenii să bem un pahar cu vin, să stăm de vorbă”.

Și, dacă tot îi plac ieșirile cu prietenii, trebuie să se gândească și la mâncare, nu? Ei bine, la acest capitol, Mihai Călin stă foarte bine. Și asta pentru că, spune el, nu este pretențios:

Sunt destul de nepretențios la mâncare. Mănânc orice. Dar, gusturile se schimbă. În copilărie nu suportam să mănânc ghiveci și pipote. Acum, îmi plac pastele, carnea, friptura... dar sunt zile în care nu mănânc carne. Nu aș putea mânca viermișori. Am fost în China, într-un turneu cu teatrul, și doi colegi au mâncat niște scorpioni mici, vii”.

Cum este ca tată, ce meserie dorea să aibă, cum a ajuns la actorie, dar și multe altele le descoperiți în clipul de mai jos.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »