MIERCURI, 07 AUGUST 2019

”Sunt... nepretențios”, a mărturisit Mihai Călin la Happy Channel

Mihai Călin, pe care l-ați putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Actorul a mărturisit că, atunci când are timp liber, îi place să-l petreacă în compania prietenilor.

Îmi place să ies prin locuri liniștite. Nu mai ies de mult timp prin cluburi, prin locuri cu muzică tare. Îmi place să ies cu prietenii să bem un pahar cu vin, să stăm de vorbă”.

Și, dacă tot îi plac ieșirile cu prietenii, trebuie să se gândească și la mâncare, nu? Ei bine, la acest capitol, Mihai Călin stă foarte bine. Și asta pentru că, spune el, nu este pretențios:

Sunt destul de nepretențios la mâncare. Mănânc orice. Dar, gusturile se schimbă. În copilărie nu suportam să mănânc ghiveci și pipote. Acum, îmi plac pastele, carnea, friptura... dar sunt zile în care nu mănânc carne. Nu aș putea mânca viermișori. Am fost în China, într-un turneu cu teatrul, și doi colegi au mâncat niște scorpioni mici, vii”.

Cum este ca tată, ce meserie dorea să aibă, cum a ajuns la actorie, dar și multe altele le descoperiți în clipul de mai jos.

COMENTARII

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 4 ore

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Am învățat că e bine să spui ce simți”, a mărturisit Oana Cârmaciu, la ”CulTOUR”

acum 10 ore

Oana Cârmaciu, cea care o interpretează pe Ioana, în serialul ”Sacrificiul”, se alătură vedetelor care au jucat în jocul ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 1 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »