LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

”Sunt o fire singuratică”, a dezvăluit Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

Dani Oțil, jumătatea matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce nu ai face niciodată?

- Nu aș trișa la o competiție. Sunt situații în care poți să furi, am avut ocazia, în timp/ Decât uin loc 1 nemeritat, mai bine un loc 3 sincer.

- Ce ai făcut și nu ai mai face?

- Am fost într-o ”fabrică de femei”, unde, într-un tur underground, am plătit un ghid ilicit să văd lucru. Am ajuns într-un loc unde trăiau aproape 100 de femei într-o hală, iar pe pereți erau reguli cine, unde se spală pe corp și la ce oră. Mi s-a propus să cumpăr două fete.

- Ce te enervează cel mai tare la prieteni?

- Eu nu am prieteni, am colegi. Nu sunt foarte apropiat de nimeni. Dar am oameni alături de care merg la antrenamente de ani de zile și ne putem considera ca frații. Dar, nu sunt genul de oameni pe care să îi invit la cină, de Crăciun. Sunt o fire singuratică. Dar, ce mă enervează la oamenii apropiați mie este când au un interes și nu-l declară. Eu nu sunt genul care te întreabă ce mai faci până nu-ți spun ce am nevoie de la tine.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 20 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 22 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »