LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

”Sunt o fire singuratică”, a dezvăluit Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

Dani Oțil, jumătatea matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce nu ai face niciodată?

- Nu aș trișa la o competiție. Sunt situații în care poți să furi, am avut ocazia, în timp/ Decât uin loc 1 nemeritat, mai bine un loc 3 sincer.

- Ce ai făcut și nu ai mai face?

- Am fost într-o ”fabrică de femei”, unde, într-un tur underground, am plătit un ghid ilicit să văd lucru. Am ajuns într-un loc unde trăiau aproape 100 de femei într-o hală, iar pe pereți erau reguli cine, unde se spală pe corp și la ce oră. Mi s-a propus să cumpăr două fete.

- Ce te enervează cel mai tare la prieteni?

- Eu nu am prieteni, am colegi. Nu sunt foarte apropiat de nimeni. Dar am oameni alături de care merg la antrenamente de ani de zile și ne putem considera ca frații. Dar, nu sunt genul de oameni pe care să îi invit la cină, de Crăciun. Sunt o fire singuratică. Dar, ce mă enervează la oamenii apropiați mie este când au un interes și nu-l declară. Eu nu sunt genul care te întreabă ce mai faci până nu-ți spun ce am nevoie de la tine.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »