LUNI, 11 FEBRUARIE 2019

”Sunt o fire singuratică”, a dezvăluit Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

Dani Oțil, jumătatea matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce nu ai face niciodată?

- Nu aș trișa la o competiție. Sunt situații în care poți să furi, am avut ocazia, în timp/ Decât uin loc 1 nemeritat, mai bine un loc 3 sincer.

- Ce ai făcut și nu ai mai face?

- Am fost într-o ”fabrică de femei”, unde, într-un tur underground, am plătit un ghid ilicit să văd lucru. Am ajuns într-un loc unde trăiau aproape 100 de femei într-o hală, iar pe pereți erau reguli cine, unde se spală pe corp și la ce oră. Mi s-a propus să cumpăr două fete.

- Ce te enervează cel mai tare la prieteni?

- Eu nu am prieteni, am colegi. Nu sunt foarte apropiat de nimeni. Dar am oameni alături de care merg la antrenamente de ani de zile și ne putem considera ca frații. Dar, nu sunt genul de oameni pe care să îi invit la cină, de Crăciun. Sunt o fire singuratică. Dar, ce mă enervează la oamenii apropiați mie este când au un interes și nu-l declară. Eu nu sunt genul care te întreabă ce mai faci până nu-ți spun ce am nevoie de la tine.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 13 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »