MARTI, 26 FEBRUARIE 2019

”Sunt prea matură pentru vârsta mea”, a declarat Nicoleta Nucă la emisiunea ”CulTOUR”

Câtăreața Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova, a intrat în atenția publicului din România după ce a participat, în 2004, la ”X Factor”. Artista în vârstă de 25 de ani a venit la Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată, mai jos, câteva dintre ele.

  • Ce faci primul lucru, dimineața, după ce te dai jos din pat?
  • În prmul rând, lungesc mult momentul. Stau mult în pat. Încerc să revin, încerc să adun bucățelele din mine. Dacă știu că am timp, stau relaxată, să îmi revin. Dacă nu am timp, atunci sar din pat.
  • Ce consideră prietenii tăi nebunesc la tine?
  • Hmmm... Cred că faptul că sunt prea matură pentru vârsta mea, exagerat de matură, uneori chiar bătrânesc. Tind să fiu foarte analitică, să dau multe sfaturi.
  • Ce admiri cel mai tare la o persoană?
  • Inteligența și sinceritatea.
  • Ce post de televiziune nu există și crezi că ar trebui să fie?
  • Aș simți nevoia unui post de televiziune ceva mai curat, fără bârfe.

Continuarea interviului, în clipul de mai jos.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »