MARTI, 25 IUNIE 2019

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

La zece ani a început să deseneze, iar la 13 ani a avut primul său job. A studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Modă de la Viena. Creațiile lui Stephan Pelger sunt dedicate femeilor moderne și puternice, care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Stephan Pelger a devenit chief designer la Gold Cut, o marcă germană promovata în opt milioane de cataloage. Marca a fost creată chiar în concursul tv pe care designerul român l-a câștigat la postul german de televiziune Pro Sieben. 

Iată câteva dintre răspunsurile date de Stephan Perger celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

- Ce consideră piretenii tăi atât de tipic ție?

- Ceea ce consideră prietenii mei despre mine atât de tipic este, poate, faptul că sunt un pic încrezut. Cam atât rău. În rest, sunt prietenul perfect pentru toată lumea. 

- Care este acel ceva pe care îl ai și toți din jurul tău și-l dpresc?

- Toți își doresc să facă haine, să fie creatori de modă, dar nu pot, pentru că trebuie să ai o bază, o facultate, o școală, pentru chestia asta. Deci, foarte mulți își doresc asta, dar nu reușesc. Sunt foarte mulți care încep cu ideea că a face haine e foarte ușor. 

- Ai vrut vreodată să îți schimbi numele?

- Tocmai mă gândeam să îmi schimb numele, având în vedere că bunica mea a fost o contesă maghiară. După Pelger să pun și numele acesta.

Cum se numea bunica designerului, ce visa să devină, care a fost primul său loc de muncă și cât timp a lucrat acolo,  dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 7 ore

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 9 ore

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 2 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 2 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Andrei Leonte a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »