MARTI, 25 IUNIE 2019

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

La zece ani a început să deseneze, iar la 13 ani a avut primul său job. A studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Modă de la Viena. Creațiile lui Stephan Pelger sunt dedicate femeilor moderne și puternice, care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Stephan Pelger a devenit chief designer la Gold Cut, o marcă germană promovata în opt milioane de cataloage. Marca a fost creată chiar în concursul tv pe care designerul român l-a câștigat la postul german de televiziune Pro Sieben. 

Iată câteva dintre răspunsurile date de Stephan Perger celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

- Ce consideră piretenii tăi atât de tipic ție?

- Ceea ce consideră prietenii mei despre mine atât de tipic este, poate, faptul că sunt un pic încrezut. Cam atât rău. În rest, sunt prietenul perfect pentru toată lumea. 

- Care este acel ceva pe care îl ai și toți din jurul tău și-l dpresc?

- Toți își doresc să facă haine, să fie creatori de modă, dar nu pot, pentru că trebuie să ai o bază, o facultate, o școală, pentru chestia asta. Deci, foarte mulți își doresc asta, dar nu reușesc. Sunt foarte mulți care încep cu ideea că a face haine e foarte ușor. 

- Ai vrut vreodată să îți schimbi numele?

- Tocmai mă gândeam să îmi schimb numele, având în vedere că bunica mea a fost o contesă maghiară. După Pelger să pun și numele acesta.

Cum se numea bunica designerului, ce visa să devină, care a fost primul său loc de muncă și cât timp a lucrat acolo,  dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 3 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »