MARTI, 25 IUNIE 2019

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

La zece ani a început să deseneze, iar la 13 ani a avut primul său job. A studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Modă de la Viena. Creațiile lui Stephan Pelger sunt dedicate femeilor moderne și puternice, care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Stephan Pelger a devenit chief designer la Gold Cut, o marcă germană promovata în opt milioane de cataloage. Marca a fost creată chiar în concursul tv pe care designerul român l-a câștigat la postul german de televiziune Pro Sieben. 

Iată câteva dintre răspunsurile date de Stephan Perger celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

- Ce consideră piretenii tăi atât de tipic ție?

- Ceea ce consideră prietenii mei despre mine atât de tipic este, poate, faptul că sunt un pic încrezut. Cam atât rău. În rest, sunt prietenul perfect pentru toată lumea. 

- Care este acel ceva pe care îl ai și toți din jurul tău și-l dpresc?

- Toți își doresc să facă haine, să fie creatori de modă, dar nu pot, pentru că trebuie să ai o bază, o facultate, o școală, pentru chestia asta. Deci, foarte mulți își doresc asta, dar nu reușesc. Sunt foarte mulți care încep cu ideea că a face haine e foarte ușor. 

- Ai vrut vreodată să îți schimbi numele?

- Tocmai mă gândeam să îmi schimb numele, având în vedere că bunica mea a fost o contesă maghiară. După Pelger să pun și numele acesta.

Cum se numea bunica designerului, ce visa să devină, care a fost primul său loc de muncă și cât timp a lucrat acolo,  dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 11 ore

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 16 ore

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

”Ar fi o provocare să stai printre oameni enervanți”, este de părere actrița Michaela Prosan, din ”Sacrificiul”

acum 1 zile

Actrița Michaela Prosan, alias Lili din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns provocării ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii „CulTOUR”.

”Am fost realistă de mică”, a declarat gimnasta Diana Bulimar la Happy Channel

acum 1 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Continuă fraza", unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 1 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »