MARTI, 25 IUNIE 2019

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

La zece ani a început să deseneze, iar la 13 ani a avut primul său job. A studiat la Școala Populară de Artă și la Institutul de Modă de la Viena. Creațiile lui Stephan Pelger sunt dedicate femeilor moderne și puternice, care stiu sa poarte o haina de firma de bun gust. Stephan Pelger a devenit chief designer la Gold Cut, o marcă germană promovata în opt milioane de cataloage. Marca a fost creată chiar în concursul tv pe care designerul român l-a câștigat la postul german de televiziune Pro Sieben. 

Iată câteva dintre răspunsurile date de Stephan Perger celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

- Ce consideră piretenii tăi atât de tipic ție?

- Ceea ce consideră prietenii mei despre mine atât de tipic este, poate, faptul că sunt un pic încrezut. Cam atât rău. În rest, sunt prietenul perfect pentru toată lumea. 

- Care este acel ceva pe care îl ai și toți din jurul tău și-l dpresc?

- Toți își doresc să facă haine, să fie creatori de modă, dar nu pot, pentru că trebuie să ai o bază, o facultate, o școală, pentru chestia asta. Deci, foarte mulți își doresc asta, dar nu reușesc. Sunt foarte mulți care încep cu ideea că a face haine e foarte ușor. 

- Ai vrut vreodată să îți schimbi numele?

- Tocmai mă gândeam să îmi schimb numele, având în vedere că bunica mea a fost o contesă maghiară. După Pelger să pun și numele acesta.

Cum se numea bunica designerului, ce visa să devină, care a fost primul său loc de muncă și cât timp a lucrat acolo,  dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 90 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 101 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 104 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 108 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 110 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »