VINERI, 17 IANUARIE 2020

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

 Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță: 

- La ce nu te pricepi deloc?

- Sunt atehnică total! În momentul în care mergem la drum lung și soțul meu îmi spune ”Caută și tu pe Google”, îmi vine să plâng. Vorbesc la modul cel mai serios. Pentru mine este un coșmar că trebuie să deschid telefonul, trebuie să încep să caut și el zice ”Uite, e acolo butonul”; iar eu văd cinci mii de butoane... Mie, ca să îmi oprească laptopul, îmi chem fiiul. Nici nu vreau să învăț, nu pentru că nu aș vrea, ci pentru că știu că aș deveni dependentă.

- Ce te calmează când ești agitată, nervoasă, când ai avut o zi grea?

- Ploaia. Sunetul ploii. Ploaia zici că e pastilă de calmare pentru mine. Muzica bună, filmul bun mă mai relaxează.

- Spune-ne un lucru care îți place la tine și unul care te enervează.

- Sunt un om foarte foarte optimist și pozitiv. Și, vorbește lumea în târg, că asta place și celor din jur. Mi-a plăcut să fiu mereu un om pozitiv și vesel, de ce să mai fiu și eu tristă, pe lângă toate ororile care se întâmplă în jur. Ce nu-mi place la mine e că nu am curajul să spun ce gândesc.

- Ce e pentru tine de neiertat?

- Dacă mi s-ar reproșa ceva ce nu am făcut.

Interviul integral poate fi urmărit în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 118 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »