LUNI, 04 NOIEMBRIE 2019

”Cel mai tare mă sperie că mă voi despărți de oamenii dragi”, a mărturisit actrița Tania Popa la CulTOUR

Originară din Republica Moldova, actrița Tania Popa are un repertoriu impresionant: a jucat în piese adaptate după opere semnate de Shakespeare, Goldoni, I.L. Caragiale, dar și de Rodica Popescu Bitănescu. A jucat în numeroase filme, unul dintre ele fiind "Patul lui Procust", care a participat la Festivalul de Film de la Berlin, 2002.

Detinatoare a mai multor premii, printre care ”Premiul pentru cel mai bun rol feminin” - „Farsa cocoşaţilor", Festivalul Internaţional de Teatru, Sibiu; Premiul I pentru rolul Tanţa - „Tanţa şi Costel" - Gala Tânărului Actor, Costineşti, 1995; Premiul Uniunii Cineaştilor pentru cel mai bun rol feminin în filmul „Aici nu mai locuieşte nimeni", 1996. În 2004 a primit Ordinul „Meritul Cultural" clasa a II-a.

Actrița Tania Popa a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Continuă fraza”. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite la Happy Channel. Însă, întregul interviu îl puteți urmări în clipul alăturat.

- Cercetătorii britanici…

- Au descoperit viața de după moarte.

- Cine aleargă după doi iepuri…

- Prinde trei.

- Cel mai rău mă enervează…

- Omul prost.

- Cine se trezește de dimineață…

- Apucă să facă mai multe lucruri.

- Nu înțeleg de ce unii oameni…

- Sunt răi.

- Iubesc…

- Ploaia.

- Eu pot…

- Orice.

- Dacă am fi nemuritori...

- M-aș plictisi.

- Cel mai tare mă sperie...

- Că mă voi despărți de oamenii dragi.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

acum 1 zile

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”.

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 2 zile

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 2 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 2 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »