LUNI, 04 NOIEMBRIE 2019

”Cel mai tare mă sperie că mă voi despărți de oamenii dragi”, a mărturisit actrița Tania Popa la CulTOUR

Originară din Republica Moldova, actrița Tania Popa are un repertoriu impresionant: a jucat în piese adaptate după opere semnate de Shakespeare, Goldoni, I.L. Caragiale, dar și de Rodica Popescu Bitănescu. A jucat în numeroase filme, unul dintre ele fiind "Patul lui Procust", care a participat la Festivalul de Film de la Berlin, 2002.

Detinatoare a mai multor premii, printre care ”Premiul pentru cel mai bun rol feminin” - „Farsa cocoşaţilor", Festivalul Internaţional de Teatru, Sibiu; Premiul I pentru rolul Tanţa - „Tanţa şi Costel" - Gala Tânărului Actor, Costineşti, 1995; Premiul Uniunii Cineaştilor pentru cel mai bun rol feminin în filmul „Aici nu mai locuieşte nimeni", 1996. În 2004 a primit Ordinul „Meritul Cultural" clasa a II-a.

Actrița Tania Popa a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Continuă fraza”. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite la Happy Channel. Însă, întregul interviu îl puteți urmări în clipul alăturat.

- Cercetătorii britanici…

- Au descoperit viața de după moarte.

- Cine aleargă după doi iepuri…

- Prinde trei.

- Cel mai rău mă enervează…

- Omul prost.

- Cine se trezește de dimineață…

- Apucă să facă mai multe lucruri.

- Nu înțeleg de ce unii oameni…

- Sunt răi.

- Iubesc…

- Ploaia.

- Eu pot…

- Orice.

- Dacă am fi nemuritori...

- M-aș plictisi.

- Cel mai tare mă sperie...

- Că mă voi despărți de oamenii dragi.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »