MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”, mărturisește Alina Chivulescu la “CulTOUR”


Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar și despre alte multe lucruri mai puțin știute de public.

Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoționant pe care l-a oferit echipei “CulTOUR” și pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reușit să-i ofere o lecție extrem de importantă. “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învățat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reușit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriță, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Alina Chivulescu, urmărind interviul de la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, astăzi de la ora 17.30, la Happy Channel.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 19 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 19 ore

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 2 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »