MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

”Toate fetele râdeau de mine”, a mărturisit Adrian Titieni, la ”CulTOUR”

Adrian Titieni, cel pe care telespectatorii l-au putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Marele actor a povestit ce a avut de ”pătimit” din cauza unui... pantalonaș cu bretele inspirat din portul popular german (spielhosen).

- Eroul tău preferat este...?

- Gandhi mi se pare, prin evoluția lui, un erou.

- Ce obiect din copilărie ai păstrat?

- Am avut o pereche de spielhosen (n.r. pantalonați cu bretele, pentru băieți), pe care i-am păstrat din copilărie, și de care mă leagă enorm de multe lucruri. Prin 2005, când m-am mutat din ultima casă, am descoperit această pereche de spielhosen din piele, primiți din Germania, și pe care i-am purtat până târziu. I-am primit pe la șapte ani, iar prin clasa a șasea eu încă mai purtam spielhosen. Toate fetele râdeau de mine. Erau din aceia nemțești, originali. Din momentul în care colega mea a râs de spielhosen-ii mei, eu nu am mai purtat niciodată pantaloni scurți.

- La ce film ai plâns cel mai mult?

- Mai plâng. Odată cu vârsta, mai plâng.

- Care este cea mai mare slăbiciune?

- O, Doamne, cum să aleg din atâtea slăbiciuni? Sunt ușor de capacitat.

- Ce te enervează cel mai tare la tine?

- Că, de multe ori, sunt reactiv. Mi-aș dori să am puterea să amân momentul în care să reacționez, pentru că, dacă amâni, mai ai timp să treci prin filtrul gândirii.

Interviul cu marele actor Adrian Titieni continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »