MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

”Toate fetele râdeau de mine”, a mărturisit Adrian Titieni, la ”CulTOUR”

Adrian Titieni, cel pe care telespectatorii l-au putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Marele actor a povestit ce a avut de ”pătimit” din cauza unui... pantalonaș cu bretele inspirat din portul popular german (spielhosen).

- Eroul tău preferat este...?

- Gandhi mi se pare, prin evoluția lui, un erou.

- Ce obiect din copilărie ai păstrat?

- Am avut o pereche de spielhosen (n.r. pantalonați cu bretele, pentru băieți), pe care i-am păstrat din copilărie, și de care mă leagă enorm de multe lucruri. Prin 2005, când m-am mutat din ultima casă, am descoperit această pereche de spielhosen din piele, primiți din Germania, și pe care i-am purtat până târziu. I-am primit pe la șapte ani, iar prin clasa a șasea eu încă mai purtam spielhosen. Toate fetele râdeau de mine. Erau din aceia nemțești, originali. Din momentul în care colega mea a râs de spielhosen-ii mei, eu nu am mai purtat niciodată pantaloni scurți.

- La ce film ai plâns cel mai mult?

- Mai plâng. Odată cu vârsta, mai plâng.

- Care este cea mai mare slăbiciune?

- O, Doamne, cum să aleg din atâtea slăbiciuni? Sunt ușor de capacitat.

- Ce te enervează cel mai tare la tine?

- Că, de multe ori, sunt reactiv. Mi-aș dori să am puterea să amân momentul în care să reacționez, pentru că, dacă amâni, mai ai timp să treci prin filtrul gândirii.

Interviul cu marele actor Adrian Titieni continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 5 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

acum 10 ore

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”.

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 1 zile

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 1 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »