MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

”Toate fetele râdeau de mine”, a mărturisit Adrian Titieni, la ”CulTOUR”

Adrian Titieni, cel pe care telespectatorii l-au putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Marele actor a povestit ce a avut de ”pătimit” din cauza unui... pantalonaș cu bretele inspirat din portul popular german (spielhosen).

- Eroul tău preferat este...?

- Gandhi mi se pare, prin evoluția lui, un erou.

- Ce obiect din copilărie ai păstrat?

- Am avut o pereche de spielhosen (n.r. pantalonați cu bretele, pentru băieți), pe care i-am păstrat din copilărie, și de care mă leagă enorm de multe lucruri. Prin 2005, când m-am mutat din ultima casă, am descoperit această pereche de spielhosen din piele, primiți din Germania, și pe care i-am purtat până târziu. I-am primit pe la șapte ani, iar prin clasa a șasea eu încă mai purtam spielhosen. Toate fetele râdeau de mine. Erau din aceia nemțești, originali. Din momentul în care colega mea a râs de spielhosen-ii mei, eu nu am mai purtat niciodată pantaloni scurți.

- La ce film ai plâns cel mai mult?

- Mai plâng. Odată cu vârsta, mai plâng.

- Care este cea mai mare slăbiciune?

- O, Doamne, cum să aleg din atâtea slăbiciuni? Sunt ușor de capacitat.

- Ce te enervează cel mai tare la tine?

- Că, de multe ori, sunt reactiv. Mi-aș dori să am puterea să amân momentul în care să reacționez, pentru că, dacă amâni, mai ai timp să treci prin filtrul gândirii.

Interviul cu marele actor Adrian Titieni continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 11 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »