LUNI, 04 DECEMBRIE 2017

TREBUIE să știi asta, ca să scapi cu viață! Cum se pune corect centura de siguranță, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată?

Ce înseamnă să ai un impact cu mașina? Care sunt urmările unui impact? Ce trebuie să faci pentru a preîntâmpina un impact? Toate astea Rapha le-a aflat de la Mihai Marin, trainer pentru conducerea defensivă la Academia Titi Aur. Răspunsurile le aflați în cadrul emisiunii ”Happy Night”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30. Aveți și o demonstrație pe măsură.

Încercăm să facem publicul să conștientizeze rolul sistemelor de siguranță ale mașinii. În ziua de azi, mașinile au sisteme de siguranță ultrasofisticate, pe care trebuie să le folosim așa cum sunt ele date de producător. De exemplu, centura de siguranță e un lucru banal, care, la noi, este ignorat sau folosit... opțional”, a explicat specialistul la emisiunea Happy Night.

Cauzele principale care duc la accidente sunt: nerespectarea vitezei, a distanței regulamentare. Dacă ele ar fi respectate, s-ar evita în jur de 95% din accidentele rutiere. Intervin și alți factori, firește: poleiul, gheața, suprafețele umede. 

Cum se pune corect centura de siguranță, cum eviți să te lovești de airbag, care este distanța corectă între noi și volan, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată și multe alte sfaturi utile, în clipul de mai jos.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 75 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »