LUNI, 04 DECEMBRIE 2017

TREBUIE să știi asta, ca să scapi cu viață! Cum se pune corect centura de siguranță, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată?

Ce înseamnă să ai un impact cu mașina? Care sunt urmările unui impact? Ce trebuie să faci pentru a preîntâmpina un impact? Toate astea Rapha le-a aflat de la Mihai Marin, trainer pentru conducerea defensivă la Academia Titi Aur. Răspunsurile le aflați în cadrul emisiunii ”Happy Night”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30. Aveți și o demonstrație pe măsură.

Încercăm să facem publicul să conștientizeze rolul sistemelor de siguranță ale mașinii. În ziua de azi, mașinile au sisteme de siguranță ultrasofisticate, pe care trebuie să le folosim așa cum sunt ele date de producător. De exemplu, centura de siguranță e un lucru banal, care, la noi, este ignorat sau folosit... opțional”, a explicat specialistul la emisiunea Happy Night.

Cauzele principale care duc la accidente sunt: nerespectarea vitezei, a distanței regulamentare. Dacă ele ar fi respectate, s-ar evita în jur de 95% din accidentele rutiere. Intervin și alți factori, firește: poleiul, gheața, suprafețele umede. 

Cum se pune corect centura de siguranță, cum eviți să te lovești de airbag, care este distanța corectă între noi și volan, cum ieși în siguranță din mașina răsturnată și multe alte sfaturi utile, în clipul de mai jos.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 12 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »