LUNI, 03 DECEMBRIE 2018

Tudor Gherghe a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre propunerile primite de a ocupa funcții în Guvernul României

Cum arată România văzută prin ochii marelui artist Tudor Gheorghe? O spune chiar domnia sa, în interviul acordat în exclusivitate emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Ceea ce trebuie să vă spun domniilor voastre este faptul că mi-a dat Dumnezeu șansa să bântui țara asta din nord în sud, din est în vest de două ori pe an. Așa cum se știe, eu fac două spectacole cu acoperire națională de două ori pe an. Bătând cu mașina drumurile țării, am posibilitatea să văd. Sunt un om al detaliilor, un om care nu doar privește și se uită, ci și înțelege ce privește. Îmi place să mă duc în piețe, îmi place să vorbesc cu oamenii, nu fac parte din categoria de oameni care se ferește de oameni, să nu îi asalteze cu cereri de autografe. Încerc să fiu normal. N-are sens să mă plâng că nu avem autostrăzi. Asta se vede. Dar mă uit și la altceva: mă uit cum se deplânge soarta acestei țări din București de niște oameni care nu știu dacă ies foarte mult din studio. Dar eu am posibilitatea să ies și să văd câte lucruri frumoase s-au făcut în țara asta”, mărturisește maestrul încă de la începutul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Care sunt acele lucruri frumoase ce au dus la schimbarea României despre care vorbește maestrul Tudor Gheorghe, la ce capitol România este deficitară, despre propunerile de a ocupa funcții în Guvernul României, aflați din clipul alăturat.

Eu sunt un om care vede mereu partea plină a paharului. Eu am să vorbesc mai mult despre lucrurile bune care s-au făcut în țara asta. S-au făcut lucruri multe, lucruril frumoase, la nivel mic”, a explicat Tudor Gheorghe.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »