LUNI, 28 OCTOMBRIE 2019

V-ați gândit vreodată că Alexandra Ungureanu ar putea fi o persoană malefică? Iată ce spune artista, la ”CulTOUR”

Cântăreața Alexandra Ungureanu a participat la "Ce-ai alege", unul dintre jocurile ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Iată câteva dintre alegerile făcute de Alexandra:

- Ce-ai alege dintre: să poți citi gândurile oamenilor, sau să te poți teleporta?

- Să pot citi gândurile oamenilor… Această problemă trebuie tratată cu mai multă profunzime și cere și timp. Dacă mă gândesc la traficul din București, aș tinde să aleg teleportarea. Dar, au fost situații în viață în care aveam atâta nevoie să știu lucruri care nu mi-au fost spuse și era foarte important să fi putut să citesc gândurile.

- Ce-ai alege dintre: Paris sau Londra?

- Paris.

- Ce-ai alege dintre: să fii mușctă de un vampir sau de un păianjen radioactiv?

- Vampir înseamnă nemurire, o poveste cu un vampir sexy, poate. Păianjen radioactiv, înseamnă că mă transform într-o spidergirl… Ok, hai asta cu păianjenul: înălțime, libertate de mișcare și fapte bune pentru cei din jur.

- Ce-ai alege dintre: a călători în trecut sau în viitor?

- În trecut. M-ar interesa să aflu niște adevăruri istorice care, poate, ar fi fost denaturate.

- Ce-ai alege dintre: a fi percepută ca o persoană bună la suflet, dar mediocră, sau drept o persoană genială, dar malefică?

- Cred că ar fi o experiență de-a dreptul interesantă ca eu să fiu percepută ca o persoană malefică. Nu poți să treci prin viață să fii doar mediocru.

Jocul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »