LUNI, 28 OCTOMBRIE 2019

V-ați gândit vreodată că Alexandra Ungureanu ar putea fi o persoană malefică? Iată ce spune artista, la ”CulTOUR”

Cântăreața Alexandra Ungureanu a participat la "Ce-ai alege", unul dintre jocurile ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Iată câteva dintre alegerile făcute de Alexandra:

- Ce-ai alege între să poți citi gândurile oamenilor, sau să te poți teleporta?

- Să pot citi gândurile oamenilor… Această problemă trebuie tratată cu mai multă profunzime și cere și timp. Dacă mă gândesc la traficul din București, aș tinde să aleg teleportarea. Dar, au fost situații în viață în care aveam atâta nevoie să știu lucruri care nu mi-au fost spuse și era foarte important să fi putut să citesc gândurile.

- Ce-ai alege între Paris sau Londra?

- Paris.

- Ce-ai alege între să fii mușctă de un vampir sau de un păianjen radioactiv?

- Vampir înseamnă nemurire, o poveste cu un vampir sexy, poate. Păianjen radioactiv, înseamnă că mă transform într-o spidergirl… Ok, hai asta cu păianjenul: înălțime, libertate de mișcare și fapte bune pentru cei din jur.

- Ce-ai alege între a călători în trecut sau în viitor?

- În trecut. M-ar interesa să aflu niște adevăruri istorice care, poate, ar fi fost denaturate.

- Ce-ai alege între a fi percepută ca o persoană bună la suflet, dar mediocră, sau drept o persoană genială, dar malefică?

- Cred că ar fi o experiență de-a dreptul interesantă ca eu să fiu percepută ca o persoană malefică. Nu poți să treci prin viață să fii doar mediocru.

Jocul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 3 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 3 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »