MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Viața mea s-a schimbat de când port busuioc”, a spus Ozana Barabancea la Happy Channel, în exclusivitate

 Interviul de 61 de întrebări pentru Ozana Barabancea continuă. Dacă în prima parte a acestuia artista ne-a dezvăluit povestea iilor sale, în clipul video de mai jos, Ozana Barabancea ne va spune de ce poartă la ea mereu o bucată de busuioc.

“Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai. Se spune că Adam și Eva, când au fost izgoniți din Rai, au apucat să ia ca amintire busuiocul. Adam îl strângea în mână și, când au ajuns pe pământ, i-a dat drumul și a început să crească busuiocul. De aceea se folosește la slujbele din bisericile ortodoxe. De un an de zile, îmi pun o fărâmiță mică în sutien și viața mea s-a schimbat. Ideea e să fie pe piele”, a mărturisit Ozana Barabancea la Happy Channel.

Întrebată ce și-ar dori să nu se schimbe niciodată, Ozana Barabancea a mărturisit direct: relația sa cu copiii, cu oamenii din jur:

Mi-aș dori să nu se schimbe relația mea foarte bună cu cei din jur și mai ales cu copiii mei. Și dacă se va întâmpla, că se va întâmpla, este inerent, să știu să fac față cu înțelepciune schimbărilor. Să îmi păstrez calmul”.

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, la întrebarea ”Ce nu ați face niciodată”, Ozana Babarabancea a oferit un răspuns amuzant: șpagatul:

Nu aș face șpagatul, deși am zis, în primul sezon de la Te cunosc de undeva am zis că o să îl fac, nu am apucat să îl fac... Pe vremuri îl făceam”.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »