MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Viața mea s-a schimbat de când port busuioc”, a spus Ozana Barabancea la Happy Channel, în exclusivitate

 Interviul de 61 de întrebări pentru Ozana Barabancea continuă. Dacă în prima parte a acestuia artista ne-a dezvăluit povestea iilor sale, în clipul video de mai jos, Ozana Barabancea ne va spune de ce poartă la ea mereu o bucată de busuioc.

“Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai. Se spune că Adam și Eva, când au fost izgoniți din Rai, au apucat să ia ca amintire busuiocul. Adam îl strângea în mână și, când au ajuns pe pământ, i-a dat drumul și a început să crească busuiocul. De aceea se folosește la slujbele din bisericile ortodoxe. De un an de zile, îmi pun o fărâmiță mică în sutien și viața mea s-a schimbat. Ideea e să fie pe piele”, a mărturisit Ozana Barabancea la Happy Channel.

Întrebată ce și-ar dori să nu se schimbe niciodată, Ozana Barabancea a mărturisit direct: relația sa cu copiii, cu oamenii din jur:

Mi-aș dori să nu se schimbe relația mea foarte bună cu cei din jur și mai ales cu copiii mei. Și dacă se va întâmpla, că se va întâmpla, este inerent, să știu să fac față cu înțelepciune schimbărilor. Să îmi păstrez calmul”.

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, la întrebarea ”Ce nu ați face niciodată”, Ozana Babarabancea a oferit un răspuns amuzant: șpagatul:

Nu aș face șpagatul, deși am zis, în primul sezon de la Te cunosc de undeva am zis că o să îl fac, nu am apucat să îl fac... Pe vremuri îl făceam”.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 7 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 8 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 11 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »