MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Viața mea s-a schimbat de când port busuioc”, a spus Ozana Barabancea la Happy Channel, în exclusivitate

 Interviul de 61 de întrebări pentru Ozana Barabancea continuă. Dacă în prima parte a acestuia artista ne-a dezvăluit povestea iilor sale, în clipul video de mai jos, Ozana Barabancea ne va spune de ce poartă la ea mereu o bucată de busuioc.

“Port cu mine o bucățică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun și copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viața terestră și Rai. Se spune că Adam și Eva, când au fost izgoniți din Rai, au apucat să ia ca amintire busuiocul. Adam îl strângea în mână și, când au ajuns pe pământ, i-a dat drumul și a început să crească busuiocul. De aceea se folosește la slujbele din bisericile ortodoxe. De un an de zile, îmi pun o fărâmiță mică în sutien și viața mea s-a schimbat. Ideea e să fie pe piele”, a mărturisit Ozana Barabancea la Happy Channel.

Întrebată ce și-ar dori să nu se schimbe niciodată, Ozana Barabancea a mărturisit direct: relația sa cu copiii, cu oamenii din jur:

Mi-aș dori să nu se schimbe relația mea foarte bună cu cei din jur și mai ales cu copiii mei. Și dacă se va întâmpla, că se va întâmpla, este inerent, să știu să fac față cu înțelepciune schimbărilor. Să îmi păstrez calmul”.

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, la întrebarea ”Ce nu ați face niciodată”, Ozana Babarabancea a oferit un răspuns amuzant: șpagatul:

Nu aș face șpagatul, deși am zis, în primul sezon de la Te cunosc de undeva am zis că o să îl fac, nu am apucat să îl fac... Pe vremuri îl făceam”.

COMENTARII

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 14 ore

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 2 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 2 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Andrei Leonte a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »