LUNI, 28 IANUARIE 2019

Visul lui Andreas Petrescu pentru când va îmbătrâni: vrea să își ia soția și să se mute la...

Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel a deconspirat, la emisiunea ”CulTOUR”, planurile sale pentru ”la bătrânețe”.

Dintre țările în care am fost până acum, cel mai mult îmi place Spania. Îmi place și sudul Italiei, dar, cel mai mult aș vrea să stau în Madird. E o lumină în Madrid cum nu am văzut nicăieri. E alt soare, altă lumină. Și în Malaga e frumos. Aș vrea, la bătrânețe, pe la 65-70 de ani, eu și cu soția mea să ne mutăm... Luăm un apartament pe malul mării, ne uităm cum trec tinerele...”, a povestit Andreas la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Care e cel mai frumos loc din România, ce putere și-ar dori să aibă, în pielea cui ar dori să fie, pentru o zi, dar și multe alte răspunsuri interesante la cele 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, în clipul de mai jos.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 19 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 21 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »