LUNI, 28 IANUARIE 2019

Visul lui Andreas Petrescu pentru când va îmbătrâni: vrea să își ia soția și să se mute la...

Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel a deconspirat, la emisiunea ”CulTOUR”, planurile sale pentru ”la bătrânețe”.

Dintre țările în care am fost până acum, cel mai mult îmi place Spania. Îmi place și sudul Italiei, dar, cel mai mult aș vrea să stau în Madird. E o lumină în Madrid cum nu am văzut nicăieri. E alt soare, altă lumină. Și în Malaga e frumos. Aș vrea, la bătrânețe, pe la 65-70 de ani, eu și cu soția mea să ne mutăm... Luăm un apartament pe malul mării, ne uităm cum trec tinerele...”, a povestit Andreas la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Care e cel mai frumos loc din România, ce putere și-ar dori să aibă, în pielea cui ar dori să fie, pentru o zi, dar și multe alte răspunsuri interesante la cele 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, în clipul de mai jos.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 13 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 20 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »