MARTI, 13 AUGUST 2019

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

 Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public. Interviul de 61 de întrebări ne-a adus în față o Nicole matură, responsabilă și ambițioasă.

Cântăreața a mărturisit că unul dintre planurile sale, pe termen îndelungat, este acela de a deschide o școală de muzică.

Îmi doresc să am și altceva, pe lângă cariera mea. Mi-ar plăcea să investesc în o școală de muzică. O școală unde să predau, la un moment dat, muzică și teatru, că am atestat și în teatru. Pot preda și grădinițelor, de exemplu. Mie îmi plac foarte mult copiii și ei mă plac”.

Nicole a mai dezvăluit că, atunci când lansează o piesă, nu îi este foarte ușor. De ce? Iată răpsunsul:

Când sunt foarte mult epiese bune și nu știu pe care să o lansez. Bine, țin cont și de părerile celorlalți, dar și de perioada în care urmează să lansez, pentru că sunt piese care se potrivesc mai mult toamna, sau vara”.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »