MARTI, 13 AUGUST 2019

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

 Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public. Interviul de 61 de întrebări ne-a adus în față o Nicole matură, responsabilă și ambițioasă.

Cântăreața a mărturisit că unul dintre planurile sale, pe termen îndelungat, este acela de a deschide o școală de muzică.

Îmi doresc să am și altceva, pe lângă cariera mea. Mi-ar plăcea să investesc în o școală de muzică. O școală unde să predau, la un moment dat, muzică și teatru, că am atestat și în teatru. Pot preda și grădinițelor, de exemplu. Mie îmi plac foarte mult copiii și ei mă plac”.

Nicole a mai dezvăluit că, atunci când lansează o piesă, nu îi este foarte ușor. De ce? Iată răpsunsul:

Când sunt foarte mult epiese bune și nu știu pe care să o lansez. Bine, țin cont și de părerile celorlalți, dar și de perioada în care urmează să lansez, pentru că sunt piese care se potrivesc mai mult toamna, sau vara”.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 2 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 2 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 3 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »