MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2019

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman. Pus să aleagă dintre: anumite situații, Vlad a răspuns sincer:

- Dacă ar fi să alegi dintre: a trăi singur toată viața și a trăi înconjurat doar de oameni enervanți, ce ai alege?

- Aș alege să trăiesc cu oamenii enervanți pentru că sper ca, la un moment dat, ne vom împrieteni și ne vom înțelege. Mi-e îmi este frică de singurătate. Nu de moarte, neapărat, cât să fiu singur, să nu am pe nimeni.

Interviul, însă, nu se termină aici. Întâlnirea cu Vlad, în postura de intervievat al emisiunii ”CulTOUR”, continuă cu un test... fulger în cadrul căruia el a trebuit să continue o frază începută de reporterul Happy. Iată o mică parte din ce a ieșit:

- Nu există nimic mai adorabil pe lume decât...

- Decât o maimuță mâncând trei babane.

- Cel mai rău mă enervează...

- Când nu mă rad bine pe față.

- Mă simt happy atunci când...

- Când sunt luat la întrebări de sora mea.

- Cine se trezește de dimineață...

- Și-a pus alarma când trebuie.

Jocul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 56 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 67 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »