JOI, 31 MAI 2018

Ce cadou inedit! Kutsi a primit o cană cu o caricatură inspirată din ”A doua șansă”

În Turcia Kutsi (alias Mirat Yavuz din serialul turcesc ”A doua șansă”), este, de fapt, cântăreț, compozitor și producător muzical. De altfel, el este cel care a compus coloana sonoră din ”A doua șansă”. Numele său complet este Ahmet Kutsi Karadoğan, iar părinții săi i-au ales cele două prenume insirați fiind de unul dintre cei mai iubiți poeți turci: Ahmet Kutsi Tecer. Prinul său album, a povestit Kutsi în interviurile sale, l-a realizat într-un timp record: 26 de zile.

Fanii serialului i-au făcut artistului un cadou inedit! Au realizat o caricatură cu Kutsi, inspirată din serialul turcesc ”A doua șansă” pe care, apoi, au imprimat-o pe o cană. În imagine, actorul apare alături de un cal, el fiind mare iubitor al acestor animale.

”Iată ce cană specială mi-au făcut. Îmi place foarte mult!”, a fost comentariul postat de Kutsi pe internet, alături de fotografia cănii cadou.

 “A doua șansă” se difuzează în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 12.00.

Mirat Yavuz (Kutsi) este cel care ajunge la inima frumoasei Deniz Öztuna, după ce trece printr-o întâmplare tragică. Deniz (interpretată de Özge Özberk) avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forța necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi). 

COMENTARII

Micuța Isabella, din serialul ”Elif”, a prins buchetul miresei. Iată cât de fericită este

acum 755 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Cât de amuzantă este Ozge Ozberk când își imită pisica. Fotografia actriței din ”A doua șansă” stârnit admirația internauților

acum 780 zile

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 807 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 812 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

10 fețe = 10 selfie-uri cu Vlad Gherman. Ție care îți place?

acum 826 zile

Iata o colectie de 10 selfie-uri cu Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »