VINERI, 19 IANUARIE 2018

Ce face Carmen Tănase în timp ce Ștefan Bănică Jr. vorbește? Se ține de glume live, pe internet

 Carmen Tănase este mereu pusă pe glume. Și asta nu o spunem doar noi, ori colegii săi de scenă, de filmări. Că este o fire mai glumeață se pot convinge și internauții care intră pe pagina de instagram a actriței.

Cel mai recent exemplu în acest sens îl reprezintă un videoclip postat de Carmen Tănase. Actrița i-a filmat pe rând pe cei alături de care stătea la masă, în timp ce Ștefan Bănică Jr. vorbea. Filmarea se termină cu un cadru chiar pe chipul actriței, apoi, Carmen Tănase face... dar, mai bine, vă lăsăm să urmăriți clipul de mai jos, pentru a nu strica surpriza.

Carmen Tănase și Ștefan Bănică Jr. joacă împreună în piesa “Jake si femeile lui”, de Neil Simon. Spectacolul original s-a jucat prima dată pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway.

Pe Carmen Tănase o mai puteți urmări și la tv, la Antena 1, în Fructul Oprit.  Începând din 14 februarie, serialul va putea fi urmărit în fiecare zi de miercuri, de la 21:00, la Antena 1.

Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

COMENTARII

Micuța Isabella, din serialul ”Elif”, a prins buchetul miresei. Iată cât de fericită este

acum 757 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Ce cadou inedit! Kutsi a primit o cană cu o caricatură inspirată din ”A doua șansă”

acum 773 zile

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum îl poți vedea în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până vineri, de la 12.00.

Cât de amuzantă este Ozge Ozberk când își imită pisica. Fotografia actriței din ”A doua șansă” stârnit admirația internauților

acum 782 zile

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 809 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 815 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »