JOI, 15 FEBRUARIE 2018

Criss și-a pus asta pe față, iar Vlad i-a făcut poza publică pe internet. Doamne, cum arată cu ”chestia aia verde”!

O fotografie postată pe internet, pe contului lui Vlad de Instagram, a făcut deliciul publicului. Nu este o imagine cu el și Criss, sărutându-se, îmbrățișându-se, ori în compania uneia dintre felinele familiei, ori de la filmări - așa cum obișnuiește Vlad să posteze pe Instagram. Ci, este vorba despre o imagine total atipică față de cele puse de Vlad până acum pe internet. 

Ei bine, este vorba despre o imagine în care Criss apare cu ceva verde pe față.  De fapt, chestia aia verde care o face să aibă culoarea... extratereștilor, nu aste altceva decât o mască din avocado pe care Criss și-a preparat-o pentru hidratarea tenului. Fanii celor doi s-au amuzat pe seama imaginii și au concluzionat în majoritate: chiar și verde, Cristina Ciobănașu tot este frumoasă, iar Vlad, ca de obicei, se ține numai de glume. 

Pe Criss și pe Vlad îi poți urmări la postul Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, la emisiunea ”Povești COOL”. Iar în fiecare miercuri, de la 21.00, ei sunt Ana și Ioan, în serialul ”Fructul oprit”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de la 21.00, la Antena1.

COMENTARII

Micuța Isabella, din serialul ”Elif”, a prins buchetul miresei. Iată cât de fericită este

acum 710 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Ce cadou inedit! Kutsi a primit o cană cu o caricatură inspirată din ”A doua șansă”

acum 725 zile

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum îl poți vedea în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până vineri, de la 12.00.

Cât de amuzantă este Ozge Ozberk când își imită pisica. Fotografia actriței din ”A doua șansă” stârnit admirația internauților

acum 735 zile

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 762 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 767 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »