MARTI, 30 MAI 2017

Doamne, ce a pățit Coco Marinescu în metrou! Râzi cu lacrimi! ”Un tânăr îmi ia șapca de pe cap și începe să strige în gura mare”

A stârnit el controverse la concursul iUmor, dar,una peste alta, Coco Marinescu a devenit un nume tot mai des pronunțat în ultima vreme. Iar videoclipurile sale de pe internet au din ce în ce mai multe vizualizări. În concluzie, numerele sale de stand up comedy au ajuns să fie urmărite de tot mai mulți curioși. Firește, și notorietatea lui Coco Marinescu a crescut. 

Pe pagina sa de Facebook, el a povestit o întâmplare recentă, din metrou, ce i-a făcut pe mulți să râdă... cu lacrimi.

”Eram în metrou. Stăteam singur într-un colț cu şapca pe față să nu mă recunoască careva. La un moment dat, vine un tânăr, îmi ia şapca de pe cap și începe să strige în gura mare <Uitați-l pe Coco Marinescu, băiatul de la iUmor!>.Nu mă aşteptam la asta. Toată lumea a început să mă aplaude, să mă felicite pentru ceea ce fac pe Facebook și pentru finala iUmor. O doamnă, trecută de vârsta a treia, cu ochii în lacrimi, m-a luat de mână, s-a uitat în ochii mei și m-a rugat să fac cinci minute de Stand UP. Am acceptat! După doar două minute, toată lumea era pe jos de râs. Nu pot să vă explic în cuvinte senzația! Vă jur..............asta am visat”.

COMENTARII

Micuța Isabella, din serialul ”Elif”, a prins buchetul miresei. Iată cât de fericită este

acum 494 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Ce cadou inedit! Kutsi a primit o cană cu o caricatură inspirată din ”A doua șansă”

acum 509 zile

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum îl poți vedea în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00.

Cât de amuzantă este Ozge Ozberk când își imită pisica. Fotografia actriței din ”A doua șansă” stârnit admirația internauților

acum 519 zile

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 546 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 551 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »