SAMBATA, 19 AUGUST 2017

Ești sigur pe INTUIȚIA ta? Care dintre cele două femei este mama copilului? Doar 3 din 10 știu RĂSPUNSUL!

Acest test îți pune la încercare intuiția.  Analizează cu atenție imaginea de mai sus! Asta va spune multe despre personalitatea ta.

Dacă ai privit îndeajuns imaginea, răspunde la întrebare: ”Care dintre cele două femei este mama copilului? Cea din stânga sau ce din dreapta? Alege și argumentează răspunsul. Doar 3 din 10 reușesc să facă alegerea corectă.

Dacă ai ales-o pe cea din drepta, te anunțăm că ai GREȘIT! Dar stai liniștit, te încadrezi în cei 70% dintre respondenți.

Totuși, acest răspuns nu dezvăluie aspecte negative ale personalității tale. Ai imaginație debordantă, ești creativ, dar și foarte înțelept. Ai calități pe care nimic nu le poate înlocui.

Dacă ai ales femeia din STÂNGA, ai DREPTATE.

Felicitări pentru intuiție!Asta înseamnă că ești printre cei mai buni și mereu te bazezi pe prima impresie, care nu te înșeală. Ești o persoană pozitivă și vezi mereu ce-i mai bun în ceilalți. Nu te temi să-ți asumi riscuri și ești perfecționist/ă.

Ești un om de bază pentru toți cei care te cunosc, dar nu îți place să amesteci treburile personale cu plăcerile sau amiciția.

Răspunsul SPECIALISTULUI.

Femeia care este mama copilului (cea din stânga imaginii) are picioarele îndreptate către copil. Această postură exprimă protecție.

De regulă, cei mici obișnuiesc să se joace în dreptul mamei lor, fapt pe care poziția femeii din imagine îl indică foarte clar.

COMENTARII

Micuța Isabella, din serialul ”Elif”, a prins buchetul miresei. Iată cât de fericită este

acum 494 zile

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 13.30.

Ce cadou inedit! Kutsi a primit o cană cu o caricatură inspirată din ”A doua șansă”

acum 509 zile

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum îl poți vedea în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00.

Cât de amuzantă este Ozge Ozberk când își imită pisica. Fotografia actriței din ”A doua șansă” stârnit admirația internauților

acum 519 zile

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua sansă”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Ce face Vlad Gherman în pauzele de la filmările pentru “Fructul oprit”

acum 546 zile

Imagini de culise cu actorul din serialul Antenei 1.

Vlad Gherman vă prezintă o variantă ”îmbunătățită” a lui Ioan, din ”Fructul Oprit”

acum 551 zile

Pe Vlad Gherman îl poți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”. Iar în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30, Vlad este la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă ”PoveștiCOOL”, emisiune ce poate fi urmărită în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »