LUNI, 03 NOIEMBRIE 2014

Alina Pușcas vs. Euforimetru

Alina Pușcaș / copyright Mihai Stetcu  

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” și concurentă în show-ul „Dansează printre stele” de la Antena 1 a răspuns provocării euforice. Nouă ne place Alina pentru că e veselă, luminoasă, jucăușă, are simțul umorului și trăsături exotice ca în basmele arabe.


1. Tu în trei cuvinte... sentimentală, hotărîtă, optimistă.


2. Cel mai interesant bărbat... este bărbătul care mai crede în cucerirea unei femei „old school way” , care mai crede în romantism.


3. Cea mai interesantă femeie...cea care știe să mențină echilibrul perfect între carieră și viața de familie.


4. Parfumul pentru ea este... Amouage pour femme.


5. Parfumul ei pentru el este... Amouage pour homme.


6. Te simți feminină când...port părul desfacut si rochite lejere de vara.


7. Scena favorită din filmul favorit...cam toate secvențele în care protagoniștii filmului „The Notebook” își manifestă dragostea prin gesturi, priviri, dorinte, gânduri...


8. Cartea preferată se citește în / la / cu... în locuri care îți oferă liniște și intimitate, atunci când ai timp (tocmai ca să nu treci în grabă peste cele mai frumoase pasaje). Eu citesc o carte bună numai în intimitatea căminului meu.


9. Dacă ar fi să porți un singur model de pantofi pentru tot restul vieții, ai alege...sută la sută, stiletto.


10. Dacă un tip ar încerca să te facă să râzi tot ce trebuie să facă e...să nu încerce, ci să o facă dacă a fi amuzant este calitatea lui. Dacănu, sa ma invite la cinema la o comedie :))


11. Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată...”Trăiește-ți viața, experimentează, asumă-ți riscuri, nimeni nu îți va ridica statuie dacă te închizi în casă și te izolezi de riscuri sau tentații și astepți să-ți pice ceva din cer.”


12. Cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut a fost...(având în vedere că am rău și frică de înălțime), cred că săriturile de la rampa de 7 metri în apă (in showul Splash! – Vedete la apă).


13. Deși sună ciudat, crezi că... există entități supranaturale.


14. Despre bărbați și relații ai fi vrut să știi că... nu există nici un fel de garanție la replica „Până la adânci bătrâneți”.


15. Sfatul pe care ți l-ai da dacă te-ai întoarce cu 10 ani în urmă... „asumă-ți mai multe riscuri; nu suferii prea mult pentru ceva ce stii sigur ca ai pierdut oricum”.


16. Persoana ale cărei opinii contează cel mai mult pentru mine...mătușa mea, Monica Pușcaș.


17. Ai o carieră pentru că... am avut noroc, am muncit mult, mi-am dorit-o mai mult ca orice, am întâlnit oameni care mi-au oferit sfaturi valoroase care m-au ajutat foarte mult.


18. Te simți foarte puternică atunci când... munca mea este încununată de aprecieri și când nu depind de absolut nimeni.


19. Și vulnerabilă când... vine vorba de familie, dragoste și bătrâni singuri și fără ajutor.


20. Stilul tău favorit este...elegant-rock.


21. Singurul lucru fără de care nu ai putea trăi... aș spune aer, dar este ceva mult prea previzibil. Nu aș putea trăi fără iubire. Cred că sunt oarecum dependentă de sentimentul ăsta.


22. Sfatul tău pentru cititoarele euforia.tv este... Îndrăzniți! Fiți puternice! Găsiți căi să fiți independente! Dacă puteți, exersați optimismul dus la extrem, pentru că ulterior asta vă va schimba viața! Cel puțin mie așa mi s-a întâmplat :)

VERDICT: 100% EUFORICĂ!!

COMENTARII

Mihaela Glăvan vs Euforimetru

acum 1749 zile

Designerul Mihaela Glăvan a surprins primăvara aceasta cu cea mai deosebită locație pentru o lansare de pantofi. Evenimentul-expoziție a avut loc chiar în serele Grădinii Botanice, într-o zi de marți. Sandale gladiator cu toc înalt sau flat, pantofi cu toc imprimat cu păsări și cizme înalte din piele întoarsă cu tăieturi deosebite ne-au atras atenția. A fost show-ul primăverii, așa că am invitat-o să ne spună mai multe despre ea la... Euforimetru!

Radu Vâlcan vs. Euforimetru

acum 1769 zile

Mai sunt câteva zile până ce primul reality show din România filmat în Thailanda, „Insula iubirii”, începe la Antena 1. Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, va întâmpina cuplurile care vor trebui să țină piept ispitelor. Cum se simte înainte de premieră și cum arată cea mai interesantă femeie înainte de el, mai jos!

Chris Simion vs. Euforimetru

acum 1824 zile

În teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile. Autoarea unui bestseller ne răspunde curiozităților despre viața unei femei euforice

Euforimetru vs. Laura Cosoi

acum 1825 zile

Mereu o prezență delicată și feminină, Laura Cosoi a răspuns provocării noastre și a dezvăluit sincer câteva secrete din viața sa. Vedeți cât de euforică este vedeta în finalul interviului

Ozana Barabancea vs. Euforimetru

acum 1834 zile

Volubilă și mereu cu zâmbetul pe buze, Ozana Barabancea, jurata "Te cunosc de undeva", a răspuns provocării noastre și ne-a dezvăluit cât de euforică este.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »