MIERCURI, 04 MARTIE 2020

Demet Özdemir, cuvinte dulci la adresa lui Can Yaman. Actorul este total schimbat

Actorii Demet Özdemir și Can Yaman   instagram/Demet Özdemir

Can Yaman este de nerecunoscut după întoarcerea sa din armată. Chipeșul actor și-a etalat în premieră noul look în timpul unui talk show din Italia. Cu un aspect mai fresh, fără plete și fără barbă, turcul rămâne la fel de atrăgător.

Dar nu asta a atras cel mai mult atenția publicului, ci comentariile lui Demet Özdemir„Bărbatul frumos care a furat inimile fetelor s-a întors. Să ai mult noroc odată cu revenirea ta, om deosebit. Cu toții te așteaptă”.

Se pare că disputele dintre cei doi au fost date uitării. Să fie mai mult decât o prietenie între cel mai sexy cuplu de actori?

Se pare că remarca lui Demet a venit ca răspuns la comentariul colegului său. La ultima poză postată de actriță pe Instagram, cuceritorul de inimi a complimentat-o:„Ești frumoasă”.

Can Yaman a fost și primul care s-a gândit la frumoasa turcoaică în ziua în care aceasta a împlinit 28 de ani. „Să-ți fie frumos fiecare an!” i-a scris acesta în noaptea de 26 februarie.

Pe cei doi îi puteți urmări în serialul ‘’Vis de iubire’’ miercuri si joi de la ora 20:00,  joi si vineri în reluare de la ora 09:15 și în weekend de la 16:00 numai la Happy Channel.

COMENTARII

Alp Navruz știe cum să topească inimi! Cu ce a surprins actorul de Ziua Femeii

acum 79 zile

Nu degeaba este atât de apreciat de sexul frumos. Alp Navruz se comportă ca un adevărat domn în prezența femeilor. De ziua lor, actorul le-a topit inimile cu un gest impresionant.

Frumoasa Hazar Ergüçlü, îndrăgostită până peste cap! Nimic nu o poate despărți de iubitul ei

acum 81 zile

Hazar Ergüçlü (interpreta personajului Cansu) din serialul ‘’Elita societății’’ trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Iubitul ei, regizorul Onur Ünlü, este cu 18 ani mai mare decât actrița, dar asta nu le pune probleme în relație.

Gest impresionant! Alina Boz și Alp Navruz sar în ajutorul copiilor cu autism

acum 82 zile

De Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, mai multe vedete s-au alăturat campaniei Otizmin Farkındayız(Suntem conștienți de autism). Printre numele importante se numără actorii Alina Boz și Alp Navruz.

Cine îi poate rezista? Alp Navruz face furori pe rețelele de socializare

acum 82 zile

Frumos, celebru și râvnit de toate fanele. Cine să fie? Nimeni altul decât actorul din serialul ‘’Ține-mă de mână’’, Alp Navruz. Ipostazele în care turcul pozează pe contul său de Instagram sunt din ce în ce mai sexy.

Divă la divă trage! Cine este cea mai bună prietenă a Evei Longoria din ‘’Neveste disperate’’

acum 82 zile

Oricine ș-ar dori o prietenie ca a lor. Se spune că cine se aseamănă se adună. Ei bine, asta se aplică și în cazul relației extrem de apropiate dintre Eva Longoria și Victoria Beckham. Cele două sunt unele dintre cele mai frumoase vedete și cu greu îți poți lua ochii de la ele.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »