• LUNI, 16 APRILIE 2018

  12 adevăruri din ”Totul despre sex”. Replicile astea sunt memorabile!

    Serialul ”Totul despre sex” se difuzează la postul Happy Channel îl difuzează de luni până joi, de la ora 22.00. Multe dintre replicile din acest serial au devenit memorabile, au trecut testul timpului și au devenit adevărate inspiraționale.

  tvhappy.ro îți prezintă un top 12 replici memorabile rostite de protagonistele serialului „Totul despre sex”.

  1. ”Se spune că nimic nu durează la nesfârșit. Visele se pot schimba, moda este trecătoare, dar prietenia nu se demodează niciodată”, Carrie.
  2. ”Am cheltuit 40.000 de dolari pe încălțăminte, dar nu am unde să locuiesc. Efectiv, voi deveni bătrâna care trăiește, la propriu, în pantofii ei”, Carrie.
  3. ”Îmi place să îmi țin banii acolo unde îi pot vedea cel mai bine: pe umerașele din șifonierul plin cu haine”, Carrie.
  4. ”Nu voi putea fi niciodată femeia cu o coafură perfectă, care să poarte haine albe fără să verse ceva pe ea”, Carrie.
  5. ”Să fii domnișoară de onoare e la fel ca atunci când îți injectezi botox: inutil și dureros”, Samantha.
  6. Înainte, să fii singură, înseamna că nimeni nu te voia. Acum, se spune că dacă ești singură, înseamnă că ești sexy și că încă te mai gândești cum vrei să fie viața ta și cu cine vrei să o împarți”, Carrie.
  7. ”Nu mă interesează că sunt judecată ce port și cu cine mă culc. Mă voi îmbrăca așa cum vreau și mă voi culca cu cine vreau cât tim voi trăi”, Samantha .
  8. ”Vreuna dintre voi are vreun prieten absolut minunat sau, poate, o plantă de casă, cu care să iau cina sâmbătă seară?”, Miranda.
  9. ”În sala de judecată, prezumția de nevinovăție te poate scăpa de o acuzație de crimă. Într-o relație, însă, te va face să te simți o persoană rea”, Miranda.
  10. ”Bărbații înșală din același motiv pentru care câinii se ling în zona intimă: pentru că pot!”, Samantha.
  11. ”Barbații care arată fabulos nu trebuie să fie și buni în pat. E suficient că arată bine”, Carrie.
  12. ”Fetele de 20 și ceva de ani sunt minunate. Asta până când descoperi că sunt combinate cu bărbatul care ți-a frânt inima”, Carrie.

  Citește și Au apărut cărțile de joc inspirate din serialul ”Totul despre sex” și Ce s-a întâmplat cu ținutele purtate de Sarah Jessica Parker în serialul ”Totul despre sex”?


  ”Totul despre sex” spune spune povestea a patru femei care întâmpină tot felul de dificultăți în a-și găsi perechile. Cele patru prietene, total diferite ca temperament și caracter, luptă din răsputeri să încalce toate tabuurile legate de viața intimă.

  Carrie (Sarah Jessica Parker) încearcă să descifreze dedesubturile sexului și ale ritualului întâlnirii într-un scop mai degrabă jurnalistic.

  Samantha (Kim Cattrall) care are la activ un palmares impresionant de bărbați. Ea experimentează noi și noi senzații în fiecare zi, firește, cu bărbați diferiți.

  Charlotte (Kristin Davis) conduce un magazin de antichități și este mai de modă veche. Ea crede în iubire și este mereu în căuarea ei și a parteneruolui alături de cară să trăiască până la adânci bătrâneți.

  Miranda (Cynthia Nixon), o avocată de succes, joacă rolul femeii cinice care deși caută o idilă adevărată, n-ar recunoaște acest lucru nici în ruptul capului.

  COMENTARII

  Cine e copilul blond din imagine? Indiciu: acum este o vedetă cunoscută în întreaga lume

  acum 1 ore

  Cine copilul blond din imagine? Indiciu: acum este o vedetă cunoscută în întreaga lume.

  Keira Knightley și Eva Mendes vin la Happy Channel în ”Aventură de-o noapte”

  acum 4 zile

   Duminică, Happy Channel vă invită să urmăriți un trhiller despre iubire, fidelitate, ispite, lumea afacerilor. ”Aventură de-o noapte” (”Last Night”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un thriller cu scene fierbinți, în care Keira...

  Mesaj emoționant, postat de Edith Gonzalez, protagonista din ”Salome”. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare

  acum 4 zile

  Edith Gonzalez, protagonista serialului ”Salome”, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Internauții au reacționat în număr mare și i-au transmis actriței mesaje de încurajare și de susținere.

  Iată cine este muza lui Kutsi, din ”A doua șansă”, atunci când își compune melodiile

  acum 5 zile

  “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum poți vedea sezonul 2 în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până joi, de la 21.00.

  Divorțați și, totuși, căsătoriți dintr-o greșeală.”O iubire pentru totdeauna”, duminică, la Happy Channel

  acum 5 zile

  Duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea încurcată a unui mariaj. ”O iubire pentru totdeauna” (”Autumn Dreams”) spune povestea a doi foști iubiți din perioada liceului, care descoperă că încă mai sunt căsătoriți....

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »