JOI, 03 IANUARIE 2019

2019 a început cu senzații tari pentru Özge Özpirinçci, protagonista serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”

Özge Özpirinçci, actrița pe care o puteți recedea la Happy Channel în cel de-al doilea sezon al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”, a început anul 2019 cu senzații tari... la înălțime. Pe contul său de Instagram, ea le-a arătat fanilor o serie de imagini și un clip video cu aventura sa la început de 2019. 

Surpriza anului 2019: am zburat cu elicopterul de-a lungul coastei de vest a Cape Town, care, pe vremuri, era folosită ca închisoare. Pentru Burak Yamanturk este primul zbor cu elicopterul și este puțin neliniștit, dar s-a bucurat de peisaj”, a fost mesajul actriței.

Özge Özpirinçci este cea care a plănuit o vacanță surpriză pentru iubitul ei, Burak Yamanturk, notează presa din Turcia, vacanță în care cei doi au plecat chiar în prima zi de Crăciun.

Pe Özge Özpirinçci o veți putea revedea la la Happy Channel, care difuzează în premieră cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai urmărite seriale turcești: „Femeie în înfruntarea destinului”. În fiecare luni și marți, de la 20.00. 

COMENTARII

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 30 minute

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 2 ore

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Ai fi crezut asta despre frumușelul din ”Poldark”? Iată care este talentul său ascuns

acum 1 zile

Pe Aidan Turner îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Poldark”, difuzat de luni până vineri, de la ora 23.00.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 4 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Absolut adorabilă! Iată cum arăta, în copilărie, protagonista serialului ”O Cenușăreasă la Rio”

acum 4 zile

Pe Marina Ruy Barbosa o puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O Cenușăreasă la Rio”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »