JOI, 10 MAI 2018

5 secrete din culisele serialului ”Doctor House”

”Doctor House” se difuzează la postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 23.30. tvhappy.ro vă invită să pătrundeți în culisele acestei producții. De aceea vă vom spune cinci secrete din culisele celui mai vizionat serial din întreaga lume, așa cum a fost declarat ”Doctor House”.

1. În timpul probei dată de actorul Hugh Laurie pentru rolul lui Gregory House, unul dintre producătorii executivi a exclamat: ”Vezi, asta vreau pentru rolul ăsta, un actor american!”. Ce nu știa, însă, producătorul este că Hugh Laurie este, de fapt, de originie britanică.

2. Numărul apartamentului în care locuiește Gregory House nu este ales întâmplător. Apartamentul 221B este un omagiu adus celebrului Sherlock Holmes, care locuiește pe Baker Street nr 221B. De altfel, personajul Gregory House a fost inspirat de poveștile celebrului detectiv Sherlock Holmes.

3. Trei dintre cei șase personaje principale sunt stângace. Lisa Cuddy (interpretată de Lisa Edelstein),Eric Foreman (Omar Epps) și James Wilson (Robert Sean Leonard).

4. Medicii recomandă ca batonul să fie folosit în diagonală cu piciorul bolnav. Firește, pentru că și el este medic, House știe și el acest lucru. Doar pentru că nu-i plac regulile, el ține bastonul pe aceeași parte cu piciorul lui bolnav.

5. Actorului Hugh Laurie nu i-a plăcut de la bun început denumirea serialului.


Citește și ”Filmările pentru «Doctor House» l-au ținut ani buni departe de familie”  și ”7 replici de duh ale nonconformistului Doctor House: «Încă e ilegal să faci autopsie unei persoane vii?»


Serialul ”Doctor House” ni-l prezintă doctorul Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie). Acesta este un geniu medical nonconformist, care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey. Specializat în diagnosticări și în boli rare, House este arogant, cinic, mizantrop, un om dificil, dar un medic strălucit, un geniu, chiar. Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 22 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 22 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 23 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 56 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 69 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »