MIERCURI, 25 APRILIE 2018

A slăbit 45 de kilograme în trei luni. Actrița care o interpretează pe Arzu, în ”Elif” ne-a spus cum a reușit

Cemre Melis, alias malefica Arzu din serialul turcesc ”Elif”, a mărturisit în interviul realizat de Vlad Gherman că, în adolescență, cântărea 95 de kilograme. Însă, a reușit să slăbească 45 de kilograme în doar trei luni.

Până în perioada liceului aveam cam 95 de kilograme.Iau kilogramele foarte ușor. Am rădăcini de tătari, cerchezi și ruși. Apoi, când am avut într-o piesă de teatru rolul unei fete care dansa, am fost nevoită să slăbesc, pentru că, altfel, nu primeam rolul. Așa că am dat jos 45 de kilograme în trei luni”, a mărturisit actrița din serialul ”Elif”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.


Citește și ”Iată cum se descrie Cemre Melis, alias malefica Arzul din «Elif»” și ”Serialul «Elif» se difuzează, acum, în 21 de țări. Iată care sunt acestea”.


Cum a reușit asta? Tot Cemre Melis ne-a dezvăluit:

Am făcut kick boxing timp de trei ani. Îmi place mâncarea extraordinar de mult... incredibil de mult!  Mai fac câte o cură de detoxifiere, pentru că încă mă pot îngrășa. Și acum, pe canalul meu de YouTube dansez foarte mult în direct. Dansul ajută”.

La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până vineri, de la 18.00.

COMENTARII

''O iubire irezistibilă'' - Un film despre o călătorie prin viață, plină de surprize

acum 19 ore

Când bunica sa moare, Ellen Branford (Alison Sweeney), o avocată din Manhattan, trebuie să îndeplinească ultima dorință a bunicii sale în ultimele clipe de viață. Misiunea ei este să trimită o scrisoare unui bărbat din Beacon, un mic oraș din Maine. Este o cerere ciudată, dar Ellen se simte datoare față de bunica sa Ruth, o femeie care a avut un impact mare asupra vieții ei și care continuă să o ghideze chiar și după moarte.

Descoperă portretul eroinelor din ''Rațiune și simțire'' și povestea ținutelor acelei vremi!

acum 20 ore

Michele Clapton (premiată pentru costumele concepute pentru serialul Game of Thrones) a realizat costumele pentru filmul ‘’Rațiune și simțire’’ din 2008, ultima adaptare după romanul scriitoarei Jane Austen. „În timp ce adaptam modelul clasic aferent, am avut și ideea de a mă juca cu culoarea și cu personalitățile”, a spus ea. „Am folosit mai mult culoarea în ceea ce privește elementele de atracție și accesoriile.” Designerul de producție James Merifield a fost de acord, descriind costumele ca având un aspect ‘’omogen, eliberat. ”

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 6 zile

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 13 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 14 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »