JOI, 15 IUNIE 2017

Çağatay Ulusoy despre Emir, rolul său din ”Feriha”: ”A fost primul meu personaj și mereu va avea un loc aparte în inima mea”

Çağatay Ulusoy, actorul pe care îl puteți vedea la Happy Channel din 21 iunie, de luni  până vineri, de la ora 18:00, în serialul turcesc ”Feriha”, își amintește cu emoție de primul său rol, Emir Sarrafoğlu.

Acesta a povestit presei că, în realitate, seamănă foarte mult cu personajul intrepretat alături de actrița Hazal Kaya și că acest rol i-a rămas întipărit adânc în suflet deoarece, nu doar că a fost primul din cariera sa, ci și a avut multe de învățat de la el, lucruri pe care le aplică și acum la alte personaje. 

A fost un rol distractiv. Emir este un copil bogat într-un mediu bogat, dar cu atitudinea unei persoane mult mai mature. El are 20 de ani, dar are înțelepciunea unuia de 35 de ani, aș spune eu. Emir mi-a dăruit maturitatea lui. Am împrumutat multe de la el, iar acum aplic pe restul personajelor mele. Dar Emir, fără doar și poate, este unul cu totul special, deoarece este primul pe care l-am interpretat și mereu va avea un loc aparte în inima mea”, a declarat actorul, care a și concluzionat: ”Da, semăn cu Emir. Sunt onest, sufletist și foarte conștiincios”.

Așadar, nu ratați serialul verii: din 21 iunie, de luni până vineri, ora 18:00, numai la Happy Channel.

 

COMENTARII

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 19 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 32 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

''Eroii din Stația 19'', în curând la Happy Channel!

acum 41 zile

Scenarista serialului ‘’Eroii din Stația 19’’, Stacy McKee, îți spune tot ce vrei să știi despre povestea producției americane, într-un interviu.

Fă cunoștință cu Berk Atan, chipeșul actor din serialul ''Cennet''!

acum 43 zile

Berk Atan are un palmares remarcabil în industria modelingului din Turcia. În 2012, el a câștigat premiul „Modelul turc al anului”. Acela a fost momentul său de lansare, având în față o carieră extrem de promițătoare. Se bucură de celebritate făcând lucrurile care îi plac: actorie și modeling. Dar cum a început totul?

''Dragoste și război'' - O poveste de dragoste inspirată din fapte reale, cu Sandra Bullock și Chris O'Donnell!

acum 47 zile

‘’Dragoste și război’’(1996), filmul realizat de Richard Attenborough, se adresează iubitorilor romantismului. Scenariul este inspirat din experiențele reale trăite de scriitorul Ernest Hemingway în Italia, în timpul primului război mondial, când se îndrăgostește fără leac de o asistentă medicală de la Crucea Roșie. Nu era tocmai un moment prielnic pentru o poveste de dragoste, însă atracția dintre ei a fost una copleșitoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »